30 April 2013

Menternak Lemak Di Nando's


Assalammualaikum.


Selamat malam semua, baru harini dapat online. Rindunya kat blog, rasa macam lama sangat tak update entry kan. Cehh walhal baru 2 hari aku tinggalkan. Ada orang rindu tak? Hihi. Oke, sebelum ketiduran meh nak story sebentar. Dah la cuaca dingin dan seronok kalau tidoq sambil peluk bantal dan membayangkan ayam-ayam menari-nari di depan mata. Ohh indahnya ku rasakan. Benda apakah yang aku merepek nie?


Last Sunday, aku bersama sayang-sayang hangout together-gather di Sunway Carnival Mall. Sapa penah pi sila kenyit mata. Haha. Mulanya ingat nak shopping barang-barang buat Pavlova, tak sangka rupanya hari ahad tu bufday Eisya. Dah 2 tahun rupanya, gigi dah banyak tumbuh, dah pandai cakap tapi sepatah pun aku tak faham. Lepas nie mesti dah susah nak hangout dengan mereka berdua. Paling best, ada orang belanja makan Nando's. Wehoo.. seperti yang dijanjikan dari minggu lepas. Lama tak ternak lemak di Nando's. Rasa nak tambah ayam berkali-kali. Kalau makan Kenny Rogers, mesti kekurangan garam. Harga jauh lebih murah dari Kenny.


Happy Birthday yg ke 2 Nur Farisya Madhiha. Tongkat sakti RM 5

Harini, makcik nie balik Selangor, sempat jugak buat drama air mata kat belakang opis

The Menusss.. Semua sedap2


Sapa peminat Nando's mesti tau ayam-ayamnya rasa apa. Ada bermacam set dan kami ambil menu yang ada kesemua perisa ayam peri-peri, taktau nama menu tapi wajib rasa. Memang tak rugi duit. Kalau oder lemon ice boleh refill berkali-kali. Sup mushroomnya sedap jugak, lebih kurang macam Pizza Hut. Paling suka potatoes, sedap dimakan. Eisya pun suka, jenuh berebut. Kek pulak, agak kureng sikit sebab kek agak melekit. Cheese keknya rasa macam coklat Cadbury. Harga dalam 100++ dan di restoran yang kami menjamu selera dapat layanan yang baik. Kiranya first class. Hehe



Sebelum makan kita snap dulu

Tengs for this kak! :)

Ayamnya marvellessss.. wallah

Ini semua poyooo... 



Esok dah masuk bulan baru, welcome May. 
Selamat hari pekerja. Selamat bercuti. Yeayy, seronoknya.. Gudnite :)

19 comments:

NinaAz said...

xbleh kenyit mata. xpernah p sunway carnival mall. hehe
selamat hari pekerja u ;)

Lisa Sheila said...

selamat bercuti nina.. oh ya, nina emelkan alamat nina ye kat akak ...hee... :) lisasheila85@gmail.com

Cik Tia said...

hehe .. uiyoo .. Nando hokey. saya nan hado makan sana. tak penah. ngee:D

MaMa Rey said...

bestnya ada org belanja..
menu pn best...:)

latifah zainal said...

tuan blog kurus so xpela ternak lemak..hehe..btw selamat hari pekerja jugak..

Ujie said...

Mcm tak penah try nandos.

Yg bestnya org belanja tu. :)

Khairul Zamri said...

nikonian ye, selamat menternak lemak :)

Hijab Valley said...

Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog HV. Banyak koleksi shawl dan tudung2 menarik. Promosi dan GA jg sedang diadakn sempena pembukaan blog shop ini. jangan lupa follow jg ye.. :)

Terima kasih
~ Hijab valley ~
http://hijab-valley.blogspot.com

gadisBunga™ said...

salam. Baguslah u had a good time at nandos. :)

Ayam nandos memang sedap, cuma yang tak tahan masam dan pedas memang tak bape gemar.

~Kak Nah Backyard (^_^)~ said...

selamat Hari Pekerja n selamat bercuti nina =)

Budak Nakal said...

Terasa lapar lah pulak..hihi

deno said...

amboi.... sedapnyaaa... terliur pula deno.. hihik^^

btw, jika da kelapangan,jom sertai segmen LUPUS AWARENESS :) http://dayangdeno.blogspot.com/2013/04/segmen-lupus-awareness-month.html

Kakzakie said...

Bestnya Farisya ada tongkat sakti - besar lagi:)
Banyaknya makanan habis ke tu?

Kathy Rbain said...

mesti sedap makanan kat nandos kan sis?tak pernah try lagi..

Fiza Rahman said...

Selamat hari lahir Nur Farisya Madiha. Sedapnya nandos.

Ema Johari said...

tak pernah makan lagi kat nandos ni

Nana Liena said...

comelnya tongkat sakti dia..hehe

Remy hazza said...

nak pi nando's jugak lah mlm nie... voucher discount tak guna lagi nie.....

Yun Sing said...

Waa.. selalu makan sedap-sedap.. hehee.. lapar la pulak.. nak makan cheese cake xD

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com