16 April 2013

My Ohsem Day At Penang Matriculation! :)



Assalammualaikum.


Selamat malam semua. Harini amat bermakna, memang have fun walaupun penat tetapi entry nie patut dipublish malam nie jugak! Hee.. My whole day awesome with awesome people. Yeahh.. 3 ceremony at the same time. Fuhh.. totally tired tapi memang lepas nie takkan dapat dah kenangan tu. I will miss this place. Ayat sedih is coming. Oke, meh nak ceritakan. Today, aku bersama staf meraikan perpisahan timbalan pengarah, setiausaha, akak technician dan juga staf yang lain, at the same time lecturer aku datang melawat pulak and lastly I have to present the whole idea how to do the corporate video for matriculation in front ketua-ketua jabatan dan unit dalam bilik meeting bersama pengarah dan timbalan baru. Terrible sungguh bila takda masa nak makan kenyang-kenyang. Haha. 



Dapat jugak menggedik, lepas nie dah tak boleh nak manja-manja. Tak lama lagi dah nak tinggalkan mereka. Aku nak buat kenangan banyak-banyak sikit. Dan akhirnya dapat jugak jumpa dengan mak kawan lama aku memerangkap jiran. Dah lama tak jumpa, dalam 10 tahun lebih. Banyak benda yang nak disembangkan dan I'm happy for it. Bayangkan kami berkawan sejak tadika sehingga darjah 6 then berpisah, sampai sekarang still lagi tak jumpa. But seronok bila makcik Izat cakap anak dia bakal kawen. Congrats my old fren, lagi sorang dah nak jadi bini orang. Teringat kata-kata blogger yang komen kat entry 3 weeks aku lagi tu. Tengs sudi bagi kata-kata semangat. I love too :) Meh nak kiss sikit. Muahhhh


Kak faizah yang lawak.. Mereka memang sporting!

My kakak, my assistant supervisor.. klik sini mesti korang tau. Hehe

Riuh pagi-pagi.. Hehe

Ikat reben sampai berjam-jam. Haha

Cik Mad, ayah angkat gitu. Ingat nak sembunyi tapi nampak kepala.

The foods, kat sini mesti makan banyak

Abg Ijan tu.. Heee

Maaf aku tak dapat tahan cahaya.. Jadi sepet semacam. Ini la mak angkat saya. Cayalah duduk atas riba


Ku ingatkan seorang rupanya 3. Haha.. sekali tengok macam bini-bini gangster

Gudbye cik Othman

Mereka-mereka bakal bersara dan bertukar

Nasib baik bos dok tepi.. gelabah masa ni. 

Ketua-ketua jabatan. Haaa ramai noks



Terlalu banyak gambar, jadi banyak nie jelah yang mampu aku upload. By the way, esok lagi lagi banyak keja. Start kul 8 pagi esok kena standy handycam dengan camera. Kena shoot pengarah bersama pelajar matrik. Yelah, next week dah start exam. Setakat nie saja aku merepek. Mengantok sangat. Dear follower nanti nina follow, dear blogger nanti nina bw blog korang eh. Stay tuned! ^____^


61 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

hehe happy-go-lucky la dia ye... cenggini lah hidup org bekerja... meriah betul... >.<

NinaAz said...

suka tengok suasana dengan keakraban masing2 terselahhhh.... :)

NinaAz said...

btw. tq join GA nina tawwwww

are_lin@yu said...

time mkn2 tu paling bez!hihi

Tihara said...

seronok tengok , semua ceria2 belaka :)

wahida said...

kelakar gambar yg bini2 gengster tu...tapi sweet semuanya...

PakcikLie PCL said...

wah memang happenig la kan..siap ada makanan lazat lg tu..


happening lg bila nina mesra dgn semua staff mesti peramah giler awak ni..kan?

reenapple said...

hehehehe.. comel. Ah... aku dah lupa apa yang aku nak taip.. kih kih kih

munna said...

meriah dan ceria2 staff kat ofis nina tu.....

Ash Give said...

wah wah banyaknya makanan..tu part yg paling best tu hahah

Ujie said...

Seronok tengok gambar2 dgn muka happy sume.
Yg paling menarik...makanan tu le..

Condoriano said...

Sounds like you had a good time, kerja kt situ praktikal ke? kenapa your last day eh?

Condoriano said...

My bad, bukan your last day x)
terbaca tak lama lagi nk tinggalkan mereka.

Azlan Strider said...

wah..macam meriah jer majlis perpisahan tu..mesti orang yang diraikan tu baik hari..hehehe

|Regards,
-Strider-

アヌム said...

sdpnye la roti jaleee heeee

waddah jannah said...

ika suka gmbr pling atas dan gmbr kuih2 tu,, slurppp!

Murni Alfathunnisa said...

erk..foodsssssss....banyak tu. tak bleh tahan!

meriah jugak eventnya.

Remy hazza said...

wow...meriah majlis...... 3 in 1 lagi..... mknan pun yummy2.....

deno said...

wah... meriahnya!!!!! namak hepi sgt!:)

deno said...

*nampak

Khai♥Rin : anies said...

Ada yg nanges2 x? ;-)

Fiza Rahman said...

Meriahnya.

Liza Razak said...

terliur betul tgk makanan tu...mesti happening kan :)

Cik Tia said...

wahhh .. semua senior2 .. hehee ..

Kathy Rbain said...

bestnyer sis..kathy tengok sedap pulak gambar makanan yang di upload tu..

khairul hassan said...

mesti best kerja kat sini kan

Mieza Jhaa K said...

Teringt plk zaman praktika dulu

mama maman aka yana said...

meriah ngan mknn.. hehe.. sedap semuanya nmpk.. kiki

latifah zainal said...

woowww...banyaknye makanan...hehe...mknn je yg akak nampak..

my notes said...

assalamualaikum ... ni lah kelebihan blog . boleh abadikan kenangan yang kita ada . Nak remind , click jer ... klu dulu guna photo . Hilang photo , hilanglah kenangan ... heh heh heh

sobri yaacob said...

teringat masa2 dulu.. masa practicekat big companya.. mcm ni la.. la..kna present.. byak btul pnglaman masa tu :)

Amanina Sofea said...

Hehe.. biasa la ena, kna ramah dgn smua org.
Mmg meriah.. :-)

Amanina Sofea said...

Hehe.. semuanya sporting nina :-)

Amanina Sofea said...

Welcome nina.. tq jgk ajk join

Amanina Sofea said...

Best sgt ayu..hihi

Amanina Sofea said...

Semuanya ceria :-)

Amanina Sofea said...

Hihihi..maw cari gadoh tu

Amanina Sofea said...

Haha.. happening dgn staf. Peramah la jugak

Amanina Sofea said...

Hehehe.. apa la yg comel tu

Amanina Sofea said...

Alhamdulillah smua ceria2

Amanina Sofea said...

Heheh.. yelah mkn byk

Amanina Sofea said...

Hehehe.. happy go lucky smua.
Mkanan sdap jugak

Amanina Sofea said...

I had a good time with them.. haha
Nasib baik u baca the last part :)

Amanina Sofea said...

Hehehe.. meriah dgn bermacam ragam
Org yg dirai tu baik orgnya

Amanina Sofea said...

Sedap dimakan brsama kari ayam... hehehe

Amanina Sofea said...

Nmpk sedapkan.. hehe

Amanina Sofea said...

Hehehehe.... meriah la jgk

Amanina Sofea said...

Hehe.. biasa ja remy

Amanina Sofea said...

Hehe.. tq deno :)

Amanina Sofea said...

Hehe.. takda lg :)

Amanina Sofea said...

Hehee.

Amanina Sofea said...

Mmg happening..hehe :)

Amanina Sofea said...

Yup...hehe

Amanina Sofea said...

Hehehe.. sedap semuanya

Amanina Sofea said...

Best keja kt matrik kmpp nie abg k

Amanina Sofea said...

Mesti rindukan

Amanina Sofea said...

Hehe.. meriah mkn byk2

Amanina Sofea said...

Hehe.. byk smpai kna tapau

Amanina Sofea said...

Waalaikummusalam.. yup, betul tu.
Hilang gmbr hilang lah knangan :)

Amanina Sofea said...

Betul sobri.. Masa praktikal nie la kutip byk pngalaman :)

Yun Sing said...

Hahaha.. sempoinya satu office.. thorbaek *thumbs up*

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com