10 April 2013

Ayat-Ayat Motivasi : Wordless Wednesday #1



Assalammualaikum.


Pagi nie ingat nak bw kejap la memandangkan semua orang sibuk dengan meeting, jadi aku takda keja nak dibuat. Sementara tunggu meeting habis jadi sempat la nak layan gian untuk terjah blog-blog orang. Hehe.. Sebenarnya ini salah satu entry lama yang baru dipublish. Haiyaa.. memang dah jadi pekasam kot. Suka dengan kata-kata dalam setiap gambar. Jom layann..


#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7



23 comments:

wahida said...

bagus n3 ni...nice sharing...

Miss Volvo said...

suka yang last tu hihi

アヌム said...

like jugakk :)

boni kacak said...

saya suka sangat ayat2 tu... :)

~Kak Nah Backyard (^_^)~ said...

Doa seorang ibu menjamin bahagia..janji Allah itu pasti =)

Fiza Rahman said...

Nice quote.

Jay Ar said...

Tiba-tiba teringat kata2 ini:

Tak perlu mencari teman secantik Balqis,
Andai diri tak sehebat Sulaiman..

Mengapa mengharapkan teman setampan Yusuf,
Jika kasih tak setulus Zulaikha..

Tak perlu mengharap teman seteguh Ibrahim,
Andai diri tak sekuat Siti Hajar..

Dan mengapa didambakan teman hidup bak Siti Khadijah,
Kalau diri tak sesempurna Rasulullah S.A.W..

Terimalah dia seadanya, jika Tuhan telah takdirkan begitu...

Mas Zull said...

assalamualaikum.....menarik info...;)

sobri yaacob said...

semuanya pasai jodoh :)
jodoh rahsia allah..tau yg slmani yg kita x nampak dpan mata tu la jodoh kita :)

NinaAz said...

Tq singgah blog nina. Jom join ga nina. Simple jea :) salam kenal ♥♥

Remy hazza said...

byknya kata kata indah.......
kena faham satu persatu........

akubiomed said...

Ketika di kolej dahulu rajin tampal kata-kata pencentus semangat didinding. Celik mata sudah nampak ia adalah cara psikologi minda bawa sedar yang boleh diamalkan.

Amanina said...

Hehe.. wc :)

Amanina said...

Hihi..suka jugak

Amanina said...

Hehe..like2 :)

Amanina said...

Hehe :)

Amanina said...

In Shaa Allah.. hargai lah ibu sebelum tiada =)

Amanina said...

tq akak :)

Amanina said...

Tengs.. suka sangat ayat nie ^__^

Amanina said...

Waalaikummussalam.. tengs akak ;)

Amanina said...

Haha.. pasai jodoh yg byk :)
In Shaa Allah, Aminn.. harap begitu la :)

Amanina said...

Sama2 akak. Tq jugak singgah sini :)
In Shaa Allah, ada masa nina join ya akak. Salam kenal ♥

Amanina said...

Ada banyak lg remy.. masukkan yg paling bermakna.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com