21 May 2013

11 Things About Me


Assalammualaikum.


Pagi nie agak rajin nak update blog kejap memandangkan subuh tadi bangun untuk bersahur. Harini tuan blog ganti puasa. Lagi 2 hari tapi baru sekarang free nak gantikan. Oke la, tanpa buang masa *acece. Nak jawab soalan-soalan yang ditag oleh cik Uni Meowmeow. Selama ni tengok blogger-blogger kena tag. Seronok gak baca pasal peribadi masing-masing. Last-last aku kena tag jugak. Hehehe..



11 Things About Me




Syarat2:
- Kena post peraturan ni.
- Tulis 11 perkara tentang diri anda.
- Jawab soalan2 yang ditag, jawab jangan tak jawab.
- Buat 11 soalan baru untuk orang yang bakal anda tag pula.
- Pilih 11 blogger untuk di tag dan buat link diorang kat post anda.
- Tak dibenarkan tag balik! wee ~~


Soalan daripada nina:

1. Paling suka makan apa?
2. Mana lagi best FB, Twitter, Blog?
3. Lahir tahun berapa?
4. Suka lelaki taff atau berisi? (soalan cepumas. *tingtong)
5. Pandai menganyam ketupat?
6. Anak yang ke berapa dalam keluarga?
7. Apa tema/kaler baju raya tahun ni?
8. Nama manja?
9. Paling takut kena gigit apa?
10. Pandai main batu seremban? Haa..
11. Nama penuh apa?


Bila dah jawab habis kena tag orang pulak.. Herher. Jadi nak tag SKA, Anies, Khairul, Nabihah, Alea, Hafizah, EtuzaReen, Condoriano, Wawa, BudakCute, Lily. Bak kata cik meow, benda nie suka-suka dan tiada paksaan kalau tak nak join ^_____^

28 comments:

reenapple said...

wahhhh..bestnya soalan tu. Baru je nak jawab tapi kau tak tag.. ehehehe. :D

Khai♥Rin : anies said...

terima kasih krn tag. tp sy x pasti bla akn jwb blk sbb skrg tgh bz

||aLeaSaRa|| said...

wah dh baca 11 things ni barulah kenal serba sdkt karakter nina.no 5 kita sama give me 5.owh anak tunggal...kak lea pernah merasa jadi anak tunggal selama 10 thn then dpt jugak adik baru :)

hye sis wah nak join ler...selalu baca je kat blog kwn2.eh eh rasanya condoriano dh pernah join segmen ni dulu.tqvm ye sis.wah nak tag kwn2 yang seriau ni huhu...

nea lopah said...

nk join sanagat ni, tapi bnyk nye kerojer akak ni adik comel. Tq yer tag akak.

Murni Alfathunnisa said...

me lef pepel too... :D Ngeee..

Kathy Rbain said...

kathy dah 5 blogger tag utk join ni..hehehehe..

Kakzakie said...

Kakak baru sabtu lepas buat tugasan tag berantai ini.
Seronok jugalah sebab sebagai suka-suka..

reenapple said...

yeah.. dah jawab. Muahahaha :D

Khairul Zamri said...

Good luck yea

wawa syaida said...

tq tag :)
will answer soon

Fiza Rahman said...

Header baru yer ☺☺

Rajinnya dia. Dulu femes betul segmen TAG ni kan.

S.K.A said...

trima kasih tag, nanti sy join =)

Ujie said...

Ooh..anak tunggal cik adik nih..
Soalan biasa...mesti manja kan??

UniMeOw said...

kalau rajin bleh design header uni?
wahhhh like10000x~
cepat la rajin..hik3...


btw,,,tq sb sudi jwb soalan2 ngarut uni..hik3...

Amanina Mads said...

Hahaha..jgn la merajuk reen ;)

Amanina Mads said...

sama2 rin. ohh bila2 free nanti

Amanina Mads said...

Hehe.. byk lg yg alea tak tahu pasal karakter nina. Yeah gimme 5.
Ohh..lama jugak eh baru dpt adik :)

Join ler. welcome. hehe, tag je..

Amanina Mads said...

Hehe..nanti ada masa kak join la.
welcome kak comel.

Amanina Mads said...

Yeahhh.. hee :D

Amanina Mads said...

Hehehe.. tahniah

Amanina Mads said...

Hehe.. seronok kan

Amanina Mads said...

yeahh! tq.. haha :D

Amanina Mads said...

Tq

Amanina Mads said...

Wc :) take ur time..

Amanina Mads said...

Hehe :)
Boleh la join sikit2..

Amanina Mads said...

Sama2.. oke :)

Amanina Mads said...

Hehehe.. tak manja pon. biasa saja kak..

Amanina Mads said...

Hehehe.. In Shaa Allah uni :)

Welcome..hehehe

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com