28 May 2013

Amanina Ahmad Itu Isteri Orang



Assalammualaikum.



Kad kawen nina :)




Selamat malam semua, alhamdulillah malam nie sejuk sikit. Hujan rahmat turun. Dah lama tak hujan. Jangan terkejut bila baca entry nie sebab pengantin ini bukan lah tuan blog tetapi kembar yang berkongsi nama dan kami ada iras-iras. Memandangkan harini nina janji nak upload gambar wedding dia di fb jadi aku boleh publish entry nie. Hehee. Oke, ahad lepas kenduri kembar aku di Changkat Jering, Taiping. Dia jemput tapi sayangnya aku tak dapat pegi memandangkan kenduri kawen kawan skolah. Semoga bahagia sehingga ke akhir hayat. Kenduri kawennya sangat simple dan dibuat ala kampung. Mesti meriahkan. Dapat tengok gambar pun jadi lah. Jom tengok gambar Amanina Ahmad bersama hubby. Wedding dengan tema merah biji saga. Hehee. Maaf cilok dari fb dia  ^____^










Selamat Pengantin Baru
Amanina & Shaquef 

* Tuan blog lambat lagi. Hehehe
Klik sini "Story Part 1"

34 comments:

Khai♥Rin : anies said...

Tahniah3

reenapple said...

Huuu.. aku ingat kau. Ehehehe. Baru nak ucap tahniah,..

Tia Fatihah said...

phew *kesat dahi

ingatkan this AMANINA yang dah jadi isteri orang. kalau betul, haa. sampai hati tak jemput ye. hiks :P

S.K.A said...

mmg kembar btol ke?? he3, tgok muka ada gak iras2 =) btw..slmat pgntin bru tuk ur kembar..smoga bhgia ke syurga..

ghost writer said...

patut mukanya lain bebenor. mula2 fikir mesti trick & teknik makeup ni, tu yg agak beza. tunggu sampai nama amanina e 10, barulah tuan blog punya giliran ok.

Aida Ismail said...

Hehe~ Ingatkan tuan blog yang kawen. Nama sebijik pulak kan. Btw, selamat pengantin baru kat member k. ^^

Nana Liena said...

kita ingat tuan blog..hehe.. tahniah utk mereka.. merah menyala.. :)

azieazah said...

Baru nak komen. Kembar dia lagi sorang tu bila lagi. Alaaa lambat lagi ya? Jangan la lambat sangattttt....

heheheh cute Amanina baju pengantin kaler merah menyala!

HaFizaH aYu said...

wooowot xlama ag dia plak

Miss Volvo said...

ohhhhhhh betul la ada iras sikit :) selamat pengantin baru!

wahida said...

selamat pengantin baru buat kedua mempelai...

cop, header baru eh...baru perasan...nice sgt!!

Kathy Rbain said...

tahniah.....

latifah zainal said...

mula2 baca tajuk ingatkan tuan blog td..hehe..sama nama korang,muka pun adalah iras2..

are_lin@yu said...

btl la..ada iras2 skt..hihi..sepadan secocok ja pngtin ;-)

Lisa Sheila said...

Hee..ingatkn nina tadi..tajuk gempak tu..heeee...

Anonymous said...

Aku kog..jadi bingung !
Ini yang kawen amanina siapa yaaaa.....
Kog photonya lain, he..he..he...he...:-)

MaMa Rey said...

owh..kembar nama rupanya hehe..ingatkan tuan blog tadi..tengok pic pn iras mcm tuan blog saja hehe

Amanina Mads said...

Hehee..tahniah tuan belog

Amanina Mads said...

Hehehee..aku lambat lg

Amanina Mads said...

Hehehee.. eh Amanina lain la.
In Shaa Allah kalau kawen nina jemput tia ;)

Amanina Mads said...

Tak la kembar pada nama je =)
Aminn..mudah-mudahan

Amanina Mads said...

Hahahaa.. sampai terfikir macam tu skali.

Amanina Mads said...

Heheh..tuan blog lambat lg.
Terima kasih aida ;)

Amanina Mads said...

Hehe..bukan tuan blog. Merah mak ngah..heee :)

Amanina Mads said...

Hehee.. ala takda calon lg laa.
Kena cari asset dulu la cenggini. Amanina suka merah menyala.

Amanina Mads said...

Hehee..doakan semoga sampai jodoh

Amanina Mads said...

Hehee..selamat suda :)

Amanina Mads said...

Terima kasih.. Yup, hehe. biasa saja :)

Amanina Mads said...

tahniah buat kembar..hehe

Amanina Mads said...

Hehe..saja buat suspens.
Yelah kembarkan..

Amanina Mads said...

Hihih.. kan3 ;)

Amanina Mads said...

Hehee..nina lambat lg kak

Amanina Mads said...

Hehe.. ha'ah nama kami sama.
Yeke? kena cepat2 kawen nie..

Raudzah Z said...

Tahniaha untuk your friend nina..and cantik merah tu..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com