8 May 2013

Dapat Sijil Nikah.. Eh?





Assalammualaikum.


Hyep, akhirnya harini secara officially aku selesai praktikal kat matrik. Mesti orang terbeliak mata tengok tajuk entry nie kan..kan? Haha.. Seronok dapat sijil a.k.a sijil tamat LI. Yelah, kawan-kawan lain semua dah bebas merdeka, lompat sana lompat sini dari hari jumaat lepas bersamaan 3 May 2013. Aku lewat beberapa hari tapi takpa lah sekurang-kurangnya dah selesai semua keja kat matrik tu cuma jumaat nanti ada jamuan perpisahan. Makan free lagiii... Kalau bab makan free laju ja hang nina oii.. bukan niat nak makan free sebenarnya, cuma hari tu mesti hari last nak jumpa staf-staf kan. 


Klik gambau kalau nak besau.. Nama aku takda nur. Huhu


Banyak kisah suka duka masa praktikal cuma nanti-nanti la aku cerita eh. Banyak benda nak kena buat, report hampeh satu apa pun tak buat lagi, slide pun sama. Next week dah mula presentation, harap-harap nama aku last dan nampaknya kena balik Ipoh dan nampaknya tak sempat nak berdating kat Seri Iskandar dan nampaknya penyakit malas dah mula meresap eh bukan la sebenarnya lepas habis mengundi terus aku selesema dan demam. Demam nie takda kena mengena dengan kekalahan BN. Penat ohh berkempen. Sedih.. sob. sob. Tiada guna lagi menangis tapi hidung tetap tersumbat. Haa nampaknya bernafas ikut molot macam ikang. Pagi tadi abang Razak kata aku laloq sebab sedut minyak cap kapak. Sekali kapak kena kepala baru taw. Nak taw laloq tu apa kena tanya orang utara. Hihi


Merdeka.. Freedom.. Bebass.  Hoooreyyyy


Gudnite semua.. mata dah sepet nie, terkena ubat tidoq
Nak bermadu asmara sampai esok pagi.. ayat tak boleh blah.
Esok nina bw dan follow back oke. Tata


P/s: time2 begini mesti ada je manusia2 mintak copy report aku.. APTB  -_______-


33 comments:

HaFizaH aYu said...

Haippp haippp...sijil nikoh klj matrik tu curlass u ;-)

boni kacak said...

dah habis prak lah ni ye..hehehehe.. tahniah tau awak :)

reenapple said...

Wow... tahniah, :)

Nana Liena said...

hehe..dunia kopi mengkopi pasta mmg biasa berlaku tak kira masa..hoho
btw congrat yo Nina.. hehe
nanti jamuan tgkap gambar banyak2

Khai♥Rin : anies said...

bleh melompat smpi ke awan ;-)

latifah zainal said...

tajuk gempak ooo..ingatkan btul2 dpt sjil nikah..hehe

Lisa Sheila said...

ingat betul2 sijil nikah tadi..heee... seronok ye tamat LI...

nina, rasa segan lak nak habaq ni... hee...nak minta alamat nina..ni alamat emel k.lisa ...lisasheila85@gmail.com
hadiah x seberapa...tp sajala sebab k.lisa da janji kan...huhu... k, thanks... :)

Kathy Rbain said...

tahniah ye sis..

Murni Alfathunnisa said...

speed recovery nina...banyak org demam lepas pru..hehe

LYAfrina said...

alhamdulillah.. selamat..
tahniah ye.. selamat memulakan langkah baru

MaMa Rey said...

cian ..susah kalau idung sumbatkan..susah nak bernafas..kalau mlm tak dpt tidur..harap Amanina cepat sembuh ya..

Khairul Zamri said...

tahniah saya dulu pun belajar matrik gak

NinaAz said...

Tahniahhhhh.. freedom oredy. Hehe

Nina Maslizza said...

owh matrik..saya pn lepasan matrik..KML.. labuan

Remy hazza said...

cantiknya sijil nikah tu....he3

Seneorita Baharin said...

Tahniah dear.. n good luck in advance!

Amanina Mads said...

Hye.. hehe. kerlas gitu ;)

Amanina Mads said...

Hehehehe.. dh habis ! Terima ksaih boni :)

Amanina Mads said...

Terima kasih reen :) happynya

Amanina Mads said...

Hehe.. tak bg pun kwn kopi. buat kopi sendiri laa
Tengs nana.. jamuan biasa2 je :)

Amanina Mads said...

Hehehe.. In Shaa Allah :)

Amanina Mads said...

Hehehe.. saja buat gempak

Amanina Mads said...

Hehe.. seronok sgt kak.
Terima kasih kak. harini baru tgk hadiah kak tu :)

Amanina Mads said...

Terima kasih..

Amanina Mads said...

Tengs murni..hehe
Demam pru la ni

Amanina Mads said...

Alhamdulillah..selamat pergi dan balik
Terima kasih lya :)

Amanina Mads said...

Huhu..susah kena nafas ikut mulut
Malam lg susah nk tidur..skrg dh baik

Amanina Mads said...

Terima kasih khairul..
Ohh dulu matrik

Amanina Mads said...

Terima kasih nina.. yeayy

Amanina Mads said...

Ohh KML rupanya.. matrik labuan cantik

Amanina Mads said...

Heheh.. cantik2

Amanina Mads said...

Tengs dear :)

Yun Sing said...

Hahaha.. sijil tulis 'Sijil Penyertaan'.. Penyertaan majlis nikah ke? hahaha

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com