12 May 2013

Ibu.. Ratu Hatiku. Happy Mother's Day




Assalammualaikum.


Seronok main doodle google nie. Memang terbengkalai keja, nak bw pun slow


Hyep, kali nie nak buat short entry je sebab busy dengan report LI. Memandangkan harini semua orang pakat wish selamat hari ibu kat mak jadi apa salahnya aku juga wish dekat mak-mak angkat yang sentiasa diingatan. Cewahhh.. Tahun nie dapat wish depan-depan kat mak, tahun lepas takda kat rumah sebab bercuti di KL. Tengok sini. Selalunya hari-hari begini tak berapa sambut sangat, cuma wish dalam fon. Semoga ibu-ibu diluar sana sentiasa bahagia disamping keluarga tersayang dan buat blogger-blogger yang menjadi ibu, mama, umi atau apa saja panggilan nina nak ucapkan Selamat Hari Ibu buat ibu-ibu di luar sana tak lupa jugak kepada bakal ibu :) 




40 comments:

NinaAz said...

Selamat hari ibu buat ibu awak yeaa

Nana Liena said...

doodle google comel la..hehe..selamat hari ibu..moga reports siap..ahha

latifah zainal said...

cantikk

Condoriano said...

Wahh creative juga google ni, kadang2 saje je pergi buka google nak tgk apa perkembangan terbaru logo dia tu xD
Happy mothers day too.

HaFizaH aYu said...

Wish kt ibu awk jugak..dr blogger ayu hikhik

Azhafizah Md Nor said...

Hari hari adalah hari ibu :)

S.K.A said...

salam..he3 gmbar 2 sume kat main kat google eh?? cantik jgak..sy bt xdpat plak gmbar cm2 hu3..

boni kacak said...

terima kasih sebab wish kt saya..hahaa :P

azieazah said...

Semoga sambutan Hari Ibu menjadi hari yang terindah tahun ini.

Kakzakie said...

Google pun meraikan Hari Ibu juga kan..
Cute aje bila buka pc nampak macam itu:)

Myra Jay said...

Mj puntakdak la sambut beriya sebab UAI kata takleh sambut..
Cuma potong kek je hari sabtu :D
Ehh!! tak sambut kan? heheee

||aLeaSaRa|| said...

wah tqvm wish utk kitorang yg bergelar ibu ni...slmt hari ibu juga 4 ur mum :)

kak lea pun leka main doodle google smlm mcm2 artwork dapat he3...

Remy hazza said...

selamat hari ibu buat semua...... remy pun sempat buat google game nie smlm....

Khai♥Rin : anies said...

hari2 adalah hari ibu.. ;-)

Mas Zull said...

assalamualaikum lyna...selamat hari ibu...;)

Fiza Rahman said...

Hari2 adalah hari ibu ☺☺

Nick Nashram said...

selamat hari ibu untuk sume wanita kat dunia ni :)

deno said...

selamat hari ibu buat ur mum juga...:)

Khairul Zamri said...

hari-hari adalah hari ibu, sayangi dan kasih berpanjangan

Kathy Rbain said...

selamat hari ibu pada semua ibu2 di dunia.......

Amanina Mads said...

Terima kasih.. selamat hari ibu juga buat mama awak

Amanina Mads said...

Heheh..comel, seronok main byk kali.
In Shaa Allah.. haha

Amanina Mads said...

kan3..

Amanina Mads said...

Hehe..sangat kreatif.
Ohh..haha, every month logo google bertukar right.
tengs.

Amanina Mads said...

Hehe..terima kasih ayu

Amanina Mads said...

Yup..hehe :)

Amanina Mads said...

Wasalam.. yup, semua main dapat la gambar2 tu.
cantik dan comel. yeke.. hehe

Amanina Mads said...

Haha.. sama-sama

Amanina Mads said...

Aminn..

Amanina Mads said...

Ye kak..hehe
suka main google tu :)

Amanina Mads said...

Hehe.. haram kalau sambut.
potong kek takpa :D

Amanina Mads said...

Welcome kak lea..tengs :)
bestkan main benda tu..hehe

Amanina Mads said...

Hehe.. ye remy

Amanina Mads said...

Ye betul ;)

Amanina Mads said...

Waalaikumsalam mas..selamat hari ibu juga ;)

Amanina Mads said...

Betul fiza :)

Amanina Mads said...

Hehe..terima kasih ya :)

Amanina Mads said...

Tengs deno..untuk mama deno juga :)

Amanina Mads said...

In Shaa Allah..

Amanina Mads said...

Sayangilah ibu kita..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com