10 May 2013

Izzue Islam Kahwin 2 Jun 2013



Assalammualaikum.


Hyep, salam jumaat buat semua. Cepat sungguh masa berlalu kejap kejap dah masuk hari jumaat btw harini dapat makan free lagi. Bestnya staf-staf matrik belanja makan sempena majlis perpisahan budak Intern (aku ler). Walaupun dah habis LI tapi nak selalu jumpa my kakak-kakak tu. Oke, sebenarnya memandangkan harinie jumaat jadi korang boleh agak aku nak cerita pasal apa. Well, drama? Setelah 2 minggu Saya Sebenarnya Isteri Dia tak muncul di TV3 gara-gara PRU. Malam nie, aku tak sabaq nak tengok episod 5! Firash tak lama lagi nak kawen. Kawen betul-betul bukan olok-olok. Sedih la peminat-peminat dia nanti. Nak honeymoon kat Jepun lagi. Fuhhh semoga bahagia. Pada usia 24 tahun dah nak mendirikan rumah tangga. Tahniah diucapkan buat Firash. Peminat jangan frust menonggeng taw. Hihi


KOSMO edisi 4 Jun


Pelakon dan ahli kumpulan Forteen ini bakal bernikah bersama teman wanitanya pada 2 Jun ini. Majlis pernikahan dan persandingan yang bakal berlangsung serentak dalam satu hari yang sama itu bakal menyaksikan penyatuan dua hati antara Izzue dan pengurusnya, Awin Nurin. Tarikh istimewa pernikahan Izzue jatuh pada tarikh lahirnya yang ke 24 tahun.




Google


- "Saya takut nak hebohkan majlis pertunangan saya kerana 
khuatir tak jadi kahwin, nanti saya jugak yang malu" - Izzue

Tabik sama Firash !


36 comments:

Khai♥Rin : anies said...

semoga berbahagia hingga ke syurga.amiiinnn

Khairul Zamri said...

Semoga dia bahagia dengan pilihannya :)

Murni Alfathunnisa said...

huhu....frust nyaaaaaa!

SSID malam ni best. punya la tertunggu-tunggu nak tengok sambungan cerita tu..

Kathy Rbain said...

tahniahlah buat Izzue..

Uncle Lee said...

Hi Amanina, very interesting posting. Even though bahasa saya sebelum Merdeka, da out of tune, boleh faham 36%.
Nak honeybulan ke Japan? Bagus la tu.
You have a nice weekend and keep a song in your heart.
Lee.

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

alamak tak kenal lah dia ni siapa.. apapun, tahniah, semoga bhgia hingga ke syurga ye

Nick Nashram said...

baru je beli novel saya sebenarnya isteri dia kat pesta buku pwtc..tapi x start lagi baca..huhu

NinaAz said...

Tak lama dah nk jun ni. Hihihi. Frust ehhhh. Sabau yeaaa

Diari Si Froggie said...

Wasalam.. wah untunglah ada orang buatkan majlis perpisahan untuk dia. :P baru tahu ha pasal izzue nak kawen betul2.. tak sangka awal betul dia nak kawen.. 24 muda lagi tu tapi elok lah kawen awal. Tahniah izzue :)

latifah zainal said...

alaaa..nak kawen dah ke..

Condoriano said...

Alhamdulillah, tahniah buat bakap pengantin. Semoga dipermudahkan urusan.

Myra Jay said...

Tahniah pada Izzue..
dah le drama lakonannya tengah meletp sekarang ni..

Tp sekarang peminat ramai yg dah faham :D

||aLeaSaRa|| said...

wah mmg suka tgk izzue ni...hurm dah jodoh dia cpt,kan eloklah dr terpalit kontroversi :)

owh smlm hubby kak lea pergi kedai mamak sunyi masa tu tak ramai org,terkejut tgk ashraf muslim lepak minum dgn kwn2 dia.mgkn baru balik dr klia,kot.then hubby kata pandai ashraf lepak mamak,sbb kalau lepak kedai makan melayu dh tentu dia kena serbu,tau jelah kes nka kawin sorg lagi tu :)

Remy hazza said...

tahniah...izzue islam.....kawen muda2 nie best!!!!

Fiza Rahman said...

SUka tgk lakonan dia dlm saya isteri dia.

Amanina Mads said...

Aminn...

Amanina Mads said...

Aminn..mudah-mudahan :)

Amanina Mads said...

Hahaha..frust la. Best sangat

Amanina Mads said...

Hehe..

Amanina Mads said...

Hye Uncle Lee.. tengs.
Haha, I understand what you are trying to say.
Yup, how a romantic honeymoon.

Amanina Mads said...

Haha..lah nie mesti ena tak tgk saya sebenarnya isteri dia.

Amanina Mads said...

Ohh..haha, sama la

Amanina Mads said...

Hehehe..lg seminggu lebih

Amanina Mads said...

Hehe.. Alhamdulillah..
Agak tekejut jugak dgn berita nie..bagus la kawen awal :)

Amanina Mads said...

Yelah..hehe

Amanina Mads said...

Alhamdulillah.. Aminn

Amanina Mads said...

Hehe..kan3 :D

Amanina Mads said...

Hehe.. betul tu :)
Ohh yelah kot, pandai lepak kedai mamak ye takut org tanya sebab apa nk kawen lg satu lettew :)

Amanina Mads said...

Hehe.. remy kawen muda eh..

Amanina Mads said...

Hehe..comel je

Azlan Strider said...

alhamdulillah...semoganya perkhawinan dia berkekalan hendaknya..nak berkhawin ni bukan kira umur tapi kira adakah kita sudah bersedia memikul tanggungjawab sbgai seorang suami..

Regards,
-Strider-

Myra Jay said...

Tahniah pada Izzue, smoga perkahwinan kekal selamanya ye :)

Rina Supian said...

Ooo...minat Izzue eh, muka dia melleo gitu kan.

Amanina Mads said...

Aminn.. harap2 begitulah. Betul berat tanggungjawab sebagai suami tu :)

Amanina Mads said...

Aminn..mudah-mudahan ya :)

Amanina Mads said...

Hehe..minat macam tu je. Ha'ah :)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com