29 May 2013

Souvenir From Vietnam


Assalammualaikum.


Baru harinie dapat tengok souvenir dari Vietnam yang dikirimkan oleh pak ngah semasa dia singgah pada hari pendaftaran kazen aku di Matrik Selangor aritu. Rupanya ada ole-ole untuk kami. Selalunya kalau mereka pergi bercuti atau ada kerja di dalam atau luar negara memang wajib belikan something untuk saudara mara. Alhamdulillah bertambah rezeki bila jiran beri coklat dari Langkawi untuk aku dan mak jang belikan pulak tudung dari Banting. Sejak aku start pakai tudung, dia rajin belikan bermacam jenis tudung. Hehee.. penuh koleksi dalam almari. Nampak gayanya tahun nie mak tak payah beli baju kurung sebab kain sutera Vietnam dah ada. Dompet tu aku sayang nak pakai. Simpan buat pekasam jelah :)








Tengs Syafiq ! Teringat toblerone yg aku belikan di Langkawi tahun lepas lettew.


26 comments:

reenapple said...

siapakh syafiq? eheher

reenapple said...

bestnya dpt coklat.. huuu *cemburu*

Lisa Sheila said...

Waa..seronoknya nina..bnyak dpt adiah..hee...
Al jabbar yer...hee..inshaallah ada kesempatan bleh la akak berkunjung page tu... :)

Kathy Rbain said...

cantik dompet tu sis..

ANNA MARIANA said...

wah, bestnya dapat souvenir ni.. semua nmpk best...

latifah zainal said...

untunglah dia..murah rezeki..

Murni Alfathunnisa said...

dompet tu pun dari vietnam. serius cantik. buat simpan syiling..dan jaga elok2..

AiSyA LiEzA said...

cantik la corak dia :)) berkenan lak >.< suka daim.. hehehheh..~~

Mizz Aiza said...

alhamdulillah murah rezeki.. cantiknya dompet tu.. :D

Fiza Rahman said...

Bestnya dapat souvenir ☺☺

Liza Razak said...

cantiknya dompet tu sis...

Amanina Mads said...

Haha..anak jiran la

Amanina Mads said...

Hehee...best2

Amanina Mads said...

Hehee..rezeki kak lisa.
Cuba la produk Al jabbar..memang oke :)

Amanina Mads said...

Hehee..terima kasih sis

Amanina Mads said...

Hehee..boleh la tahan cantik

Amanina Mads said...

Alhamdulillah..rezeki

Amanina Mads said...

Yup..hehe. Sayang nk guna dompet tu

Amanina Mads said...

Corak macam2 :)) Hehee.. daim di hati...

Amanina Mads said...

Alhamdulillah..hehe :D

Amanina Mads said...

Hehee..rezeki :)

Amanina Mads said...

Memang cantik sis.. ada lg corak lain

LelakiS said...

sedap cokelat tu.

hana hadi said...

kain vietnam suma cantik.. ingat masa kecik dulu fames dengan baju vietnam yang seluar tu. kain berkilat.. hehe

Amanina Mads said...

Hehee..

Amanina Mads said...

Ha'ah hana semua cantik2.. Hehee, dah mai zaman baju vietnam balik

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com