19 May 2013

Speechless !




Assalammualaikum.


Hyep, sebenarnya tak tau nak cakap macam mana tapi entry nie khas buat mereka berdua. Selama ini kami cuma berhubung di dunia maya bukannya dunia nyata tetapi aku rasa mereka baik sangat walaupun tak pernah jumpa, tak pernah bersua muka, berbual atau pun mendengar suara kecuali Elie, sempat jugak tengok video dia kat Korea. Apa pun nina nak ucapkan terima kasih sangat-sangat kat Kak Lisa dan Elie kerana mereka susah payah poskan barang dan kad jemputan kat nina. Dah la masing-masing duduk jauh-jauh. Hehe.



Buat kak Lisa

Terima kasih ye susah-susah poskan hadiah nie. Pulak tu kak
sabar tunggu nina emailkan alamat. Maaf sebab ambil masa lama
sangat nak bagi email. Time tu tengah busy dengan report.
Semoga ikatan ukhwah tak terputus ya. Sayang nak guna FM ni :)


Penghargaan buat Top Commenters :)
Cerita selebihnya di sini



Buat Elie

Terima kasih juga poskan kad jemputan kawen kakak elie tu.
Tahniah diucapkan.. Minta maaf sangat sebab nina tak dapat datang.
Harap Elie tak kecil hati ya. In Shaa Allah kenduri Elie..
Mesti datang.. Hehe

Umur panjang boleh jumpa time nina konvo nanti ya.
Elie Fibreze


38 comments:

Nana Liena said...

tulisan kak lisa cantik kan? hehe.. tahniah ya dapat juga..hoho :)

F@is said...

hu3 dpat hdiah 2, bestnya..hdiah smple xpe, jnji ukhuwah terjalin 2 gempak :)

jeBateja said...

Wow....den pun nak alamat laaaa....den nak hantau kad....kad manila kosong jerk...bulehhh...ahakz

NinaAz said...

Bestnyaaa dpt fm ♥

Hanis Azla said...

Alhamdulillah..

Syukur dipertemukan dengan org2 yg baik budi.. itu juga satu rezeki utk kita kan.. semoga ukhwah yang terbina terus berkekalan hendaknya..

Fiza Rahman said...

Bestkan dpt kenal rapat dgn kawan blogger. Even tak pernah bersua muka.

Myra Jay said...

Itula untungnya sahabat alam maya ni kan :D

Khai♥Rin : anies said...

best tuuu

ieda immi said...

bestkan
nielah dia kalau kita berblog , ramai jumpe kenalan dan eratkan ukwah ;)

Kakzakie said...

Tepeklah di fridge FM tu Nina. Cantiklah...
Kakak buat koleksi tau FM.

latifah zainal said...

tahniah..hehe..

nuyui a.k.a miss YUI said...

seronokkan bila ramai kwn =)

KY said...

eemm..dah sampai eekk..hadiah dari lisa, wah bestnya..

Kathy Rbain said...

bestnyer nina...

Teena Tna said...

Alam maya menghubungkan kita, sekarang semuanya di hujung jari..

Tihara said...

manisnya persahabatan maya kan nina :)

Lisa Sheila said...

Heee...k.lisa ada trfikir gak tadi nk tnya nina da smpai ke belom..sbb mcm da lama sgt..hee..alhamdulillah da slamat smpai..erm hadiah pun simple2 je nina..salam ukhuwah n smoga brkekalan wpun hanya kat dunia maya..inshaallah :)

Erm..slmat pngntin baru kakak ellie :)

Amanina Mads said...

Hehe..memang cantik, kemas je tulisan kak lisa.
terima kasih nana :)

Amanina Mads said...

Hehe.. tak sangka dapat. Betul2 :)

Amanina Mads said...

Hahaha..boleh2

Amanina Mads said...

Hehe.. rezeki ja nina

Amanina Mads said...

Aminn.. Harap2 berkekalan

Amanina Mads said...

Hehe.. blogging nie dpt ramai kawan2 blogger. Alhamdulillah walaupun tak pernah jumpa.

Amanina Mads said...

Hehe..betul2 MJ :D

Amanina Mads said...

Hehe

Amanina Mads said...

Best kak.. blogging nie bagus juga sebenarnya kan :)

Amanina Mads said...

Hehe.. sayang pulak nak tepek kak.

Amanina Mads said...

Hehe.. terima kasih

Amanina Mads said...

Hehe..seronok sgt =)

Amanina Mads said...

Dah sampai lama tapi baru publish.. hehe

Amanina Mads said...

Boleh la sis..hehe

Amanina Mads said...

Hehe..betul2

Amanina Mads said...

Manis berkawan di alam maya kak :)

Amanina Mads said...

Hehe..baru reply email k.lisa smlm. Alhamdulillah, rezeki kak.
Nina simpan elok2 pemberian kak. Salam ukhwah juga dan semoga hubungan berkekalan. Aminn :)

Terima kasih kak :)

Zehan Ilyana said...

sebenarnya.. em...em..
tak tau nak komen apa..
hee hee!
*buat muka bersalah*

moment said...

Saya suka posting yang ada dalam blog ini. Sukses ya buat blognya
sedikit mau share aja
Klik di bayarDibayar

Amanina Mads said...

Hehehe.. komen jugak tu.

Amanina Mads said...

Terima kasih ya..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com