22 May 2013

Wordless Wednesday #3 : Kek Pelik



Assalammualaikum.


Selamat pagi eh dah tengahari rupanya. Matahari dah menegak atas kepala. Patut perut aku berkeroncong mintak makan. Sementara menunggu makanan siap dimasak, dapat online kejap dan publish entry nie. Jadi jom layan gambar kek yang unik dan pelik. Agak-agak ada orang nak makan tak? Herher..


#1

#2

#3

#4

#5

#6


41 comments:

Lisa Sheila said...

wah eksotik sungguh gambar2 kek tu..hee...
erm dah lama akak xdtg sini..dah bertukar rupa dah blog..simple tapi cantik... :)

p/s: internet sgt la slow..xdpt nk bw sngat..tambah2 plak..akak sibuk sket beberapa hari ni..heee :)

Murni Alfathunnisa said...

kalau yang pelik2 sangat rasanya...hehehe...tak makan kot...

Tihara said...

kek color pink is cantiks :)

Azlan Strider said...

wah...kek yang no 2 tu sangat pelik...hehe..binatang apa tu???hehe

Regards,
-Strider-

deno said...

unik semua kek ni!:)

S.K.A said...

he3..terbaek la kek 2..mcm syg la plak nk mkan :)

reenapple said...

Aku tertarik dengan gambar yg last tu.. muehehehe

latifah zainal said...

euwww...pic 2,5 ngan 6 tu mcm tak lalu nak makan ...pic yg len2 tu ok je tapi sayang nak makan,buat prhiasan je kot...

Tia Fatihah said...

suka yang nombor #3 dan #4 .. hehe

Nies alhaQ said...

Yang tak menahan sotong kurita number 2 tuuu. Eiwww. Tapi unikk, lain dr yang lainnn. Hehehe

Ujie said...

No 2 & 5 tu kalau pejam mata boleh jugakla makan..geli dgn haiwan lembik.

ANNA MARIANA said...

ala, x termakan agaknya.. ada yanh rasa sayang nak makan ada pula rasa geli nak makan.. ahahhahhaaa

Nick Nashram said...

kalo dah lapar, tak kisah dah camne pun..makan je..huhu

Kathy Rbain said...

hehehe....comel betul deko kek ni..kreatif..

Miss Volvo said...

nak yg no 4 tuhhhhhh :)

wahida said...

unik, tapi gambar no.2 dan 5 tu tak selera lah...huhu...

boni kacak said...

rasa lebih kepada gelilah..hehehe

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

yg ade sotong tu mcm xlalu jek nk mkn,hhihihih

Anonymous said...

Asslkum..nina.itu makanan asli apa palsu yaaa...
Enak nggak yaaa... :-P

S.K.A said...

Aik?? bkan sy ada komen ke kat entry ni??

Amanina Mads said...

Hehe..kek eksotik la kak.
Simple, asalkan nampak kemas :)

Ohh.. selesaikan keja dulu :)

Amanina Mads said...

Hehehe.. sama la

Amanina Mads said...

cantikkan.. cupcake versi besar:)

Amanina Mads said...

Haha.. sotong kurita atau octopus.

Amanina Mads said...

Hehe..kan :)

Amanina Mads said...

Hehe.. eh nampak menakutkan nk makan :)

Amanina Mads said...

Hehe..daging tu

Amanina Mads said...

Haha.. sangat geli nak makan

Amanina Mads said...

hehe.. no 3 nampak kerlas

Amanina Mads said...

Hehehe.. unik dan ambil masa nak buat

Amanina Mads said...

Heheh...tak makan sotong sangat.

Amanina Mads said...

Hahaha.. buat hiasan jelah.

Amanina Mads said...

Hehe...betol2

Amanina Mads said...

Hehe.. kan sis. pandai orang buat kek begini

Amanina Mads said...

Hehehe :)

Amanina Mads said...

Hehe.. mesti geli nk makan

Amanina Mads said...

Hehe..gelinyeeee

Amanina Mads said...

Jangan makan..hihihi

Amanina Mads said...

Heheh..ada ska

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel tp ada yg tak lalu nak telan..huhuh

Amanina Mads said...

Hehe.. baik tengok jelah

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com