15 June 2013

Bapa.. Putera Hatiku. Happy Father's Day


Assalammualaikum.





Selamat pagi eh dah petang la. Harini baru ada masa sikit, sikit je masa yang ada nak update entry dan bw mana yang sempat. Harap tak kecil hati ya.. Ada masa free mesti jenguk blog korang. Hee.. Memandangkan esok ialah hari bapa, dikesempatan ini nina ingin mengucapkan selamat hari bapa kepada Encik Ahmad Md Zin, bapa-bapa sedaraku, sepupu-sepupu lelakiku yang telah bergelar bapa, bapa-bapa angkat dan termasuk juga blogger-blogger yang bergelar bapa dan bakal menjadi bapa. Jasamu amat dihargai kerana menjadi ketua keluarga disamping membesar, mendidik anak-anak dan bekerja mencari rezeki sehingga bersara. Buat mereka yang telah kehilangan bapa tersayang, sampaikan doa buat mereka. 


Cuma dapat wish dalam blog sebab jarang nak sambut hari bapa sangat. Takda pun hadiah, takda duit nak beli hadiah mahal. Sudah la bapaku layan baju2 mahal. Huhuuu. Kena tunggu aku keja dulu la baru boleh bagi hadiah. Tak apa demi ayah, apa pun kita sanggup berkorbankan. Sayangi lah ayah selagi mereka masih ada tak kira ayah garang ke, ayah kawen lain ke. Kalau ayah jenis pelawak, itu tak kisah sangat sebab hari-hari ada saja lawak yang nak dibuat. But for my father, I'm the only daughter that he have. So, I Love Him Moreee! Hehe. Tahun-tahun akan datang siapakah abang taff yang bakal mengambil alih menjaga aku? Haih lambat lagi nak dapat abang taff baru. Ngeh.. Ngeh. 



Titew pun ada abe taff.. Haa. Black hair and has white moustache.
Hahaa. Sincerely from anak yang nakal :P
p/s: Ada macam topi Firash tak rasanya.. lalala



Hari hari adalah Hari Bapa !

36 comments:

Nana Liena said...

selamat hari bapa utk seluruh lelaki yg gentleman..hehe..

Aku Penghibur said...

selamat hari bapa,, hargailah mereka selagi ada

Mizz Aiza said...

selamat hari bapa kepada bapa-bapa di seluruh dunia.. ayah akak dah meninggal dunia..

Kathy Rbain said...

selamat hari bapa pada semua bapa2 di mana jua berada..

hana hadi said...

Hari bapa.. tau x sejarah hari bapa macam mana...hehe

Nies alhaQ said...

Kasih sayang and pengorbanan ayah, tiada galang ganti. Happy father's day ayah.

jeBateja said...

den seorang bapa.....dan punyai ayah yg baik......

AiSyA LiEzA said...

HEHHEHE.. slmt hari bapa sedunia ^^ bagi y bergelar bapa.. :') pengorbanan mereka amatlah tinggi

reenapple said...

Happy fathers day jugak. Ehhh.. kat abah tau bukan kat kau. ehehehe

Annyss Aleeya said...

bapa adalah segala-galanye. :D

S.K.A said...

slmat hr bapa juga bt smua bapa2 kt Mlaysia ni :) jasamu dikenang smpai ke syurga..

Uncle Lee said...

Hi Aminina, Nice posting. Just dropped by say hello.
Have a nice day.
Lee.

MaMa Rey said...

slmt hari bapa pd bapa2 semua..:)

zulhilmi tempoyak said...

selamat hari bapak ye bapak.. heee

NinaAz said...

happy fathers day :)

Shawn Razaleigh said...

ayah ni cool sbb dia watlek je apaapa pun. kurang cakap, lebih kepada perbuatan. hee

Khai♥Rin : anies said...

happy belated father's day ;-)

ANNA MARIANA said...

wah, anna x sempat buat entri tentang hari bapa..apa2 pon hari2 adalah hari makbapa buat kita :)

Amanina Mads said...

Hehee.. tengs nana

Amanina Mads said...

Betul tu achik..

Amanina Mads said...

Ermm sorry akak..kita sedekahkan doa ya.

Amanina Mads said...

Selamat buat mereka..hehe

Amanina Mads said...

hehehe..tak tau pulak

Amanina Mads said...

Kasih sayang ayah hingga ke akhir hayat.. hehe

Amanina Mads said...

Alhamdulillah.. bagus2

Amanina Mads said...

Hehehe.. ucapan buat mereka dr anak2 :')

Amanina Mads said...

hahaha..yelah kt abah

Amanina Mads said...

Yeayy our hero :D

Amanina Mads said...

Hehe.. selamat hari bapa buat mereka :)
In Shaa Allah dalam ingatan.. huhu

Amanina Mads said...

Hi Uncle Lee.. Tengs, Ohh have a nice day too..

Amanina Mads said...

selamat2..hehe :)

Amanina Mads said...

Hehehe.. terima kasih anakku

Amanina Mads said...

Happy fathers day :)

Amanina Mads said...

Hehee..kan2. daddy cool

Amanina Mads said...

you too anies ;)

Amanina Mads said...

Tak apa la anna. hari2 pon hari buat makayah jugak :)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com