20 June 2013

Last Semester ❤ Finally Graduated !



Assalammualaikum.





Syukur Alhamdulillah.. Hanya perkataan tu yang disebut berulang-ulang kali. Ya, aku gembira dan tak sabar nak konvo. Finally berjaya bergelar pelajar jurusan Multimedia and bulan 7 akan keluar result UPU pulak. Sama ada aku ada rezeki atau tak untuk sambung degree. Harini tak tau pun pasal result.. cuma beberapa hari lepas ada nampak tweet junior-junior yang mengatakan result keluar harini. Malas nak fikir pasal result, cuma bergelak ketawa dengan kengkawan di driving school. Praktis moto dengan abang-abang yang amek lesen B full. Hehee.. Betul la kawan cakap sesi mencuci mata memang part paling best. Eh.. back to story, baru setengah jam tengok result dan macam tak percaya dengan result aku tu. Hello, please somebody "tampar muka aku berkali-kali".. Boleh la lompat-lompat atas katil lepas nie. Yabedabeduuuuuu !! Patut la semalam, asyik masuk butik baju mencari tema yang sama dengan jubah konvo nanti. Hamboii melampau nokss.. Sambil menyelam sambil minum clorin. Baju raya pun belum beli lagi sedangkan baju kurung Vietnam my mum pun dah siap menjadi baju. Herher. 



Aku sebenarnya tumpang gembira dengan kawan-kawan satu batch sebab kami bakal konvo pada konvokesyen yang ke 30. Rindu bangat sama mereka, tak sabar nak jumpa mereka semua bulan 10 nanti. Wehoo ~~ Dapat bergambar bersama, dapat itu dapat ini. Sampai tak sempat makan. Kesian aku tak makan lagi sejak balik dari driving school. Meh nak tunjuk sikit result tu. Hihi


Tak nampak boleh klik.. Herher



Congrats to Multimediarians !



Cilok dari fb member.. excited design kot dia tu. Hahaa


38 comments:

Nana Liena said...

tahniah ya..gempak juga result..hehe.upu keluar julai.tak sabar..hehe ^^

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wuuuuuuu bestnyaaaa dah nak berkonvo.. Apapun, tahniah ye lyna! boleh dah lengang2 kepala lepas ni sedikit

Kathy Rbain said...

tahniah sis...chaiyok..

Mizz Aiza said...

tahniah adik.. semoga terus berjaya di masa hadapan.. :D

S.K.A said...

tahniah =)

Aida Ismail said...

Wahh congrats! ^^ Pasni melangkah ke alam degree pulak. Hehe. May you have a bright future ahead k. Moga istiqamah~

shasha yacob said...

tahniah tahnia

Mysara Ab Rahman said...

wah..bgusnyer result..congratz!

Khai♥Rin : anies said...

TAHNIAH3...
wah suker la nnt yek dpt munge myk2 ;-)

Badrina Ibtisam said...

tahniah ye!! :-) :-)

Fiza Rahman said...

Tahniah.

Liza Razak said...

congrats sis !! lps ni mesti x sabar nak convo kan :)

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.311
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

latifah zainal said...

tahniah n slmat berkonvo..stdy kat kptm ek

Murni Alfathunnisa said...

tahniah sis amanina...mesti dah excited, teruja dan segala macam perasaaan dok ada nak menghadap convocation nanti. now, akak pulak berdebar2 tunggu result final sem 1. apa2 pun all the best utk amanina...

AiSyA LiEzA said...

thniah.. a tu ^^

Papa Mifz said...

tahniah sebab dapat keputusan yg cemerlang....;)

Mieza Jhaa K said...

Congrats dear..∩__∩

Amanina Mads said...

Terima kasih nana.. biasa ja pun. hehe
Yeayy tak sabar tunggu result upu ^^

Amanina Mads said...

Hehehehe.. terima kasih ena! legaaa suda

Amanina Mads said...

tengs kathy..hehe

Amanina Mads said...

terima kasih akak.. In Shaa Allah.. Aminn :D

Amanina Mads said...

terima kasih fais =)

Amanina Mads said...

tengs aida ^^ Hehe.. In Shaa Allah. tq so much for support me.

Amanina Mads said...

hehe.. terima kasih

Amanina Mads said...

Hehe..biasa saja. tengs!

Amanina Mads said...

Terima kasih.. hehe. dapat munge rose ;)

Amanina Mads said...

terima kasih! :))

Amanina Mads said...

Terima kasih fiza.

Amanina Mads said...

tengs liza! hehee.. sikit la :)

Amanina Mads said...

Hai.. salam kenal juga, tengs follow me =)

Amanina Mads said...

terima kasih akak.. yup2

Amanina Mads said...

Terima kasih kak murni..hehe. excited sikit.. tak tau la nanti macam mana feelings dok atas stage tu.
ohh.. gudluck for the result oke. mesti pass punya. tengs a lot.. hehe

Amanina Mads said...

terima kasih..hehe. Alhamdulillah ^^

Amanina Mads said...

terima kasih ;)

Amanina Mads said...

Tengs sis ^___^

Aku Penghibur said...

wahh tahniah , hebatnya ,pandai tu

:: julianaramli :: said...

tahniah akak cumil ! ^_^

nanti kalau akak ada msa jmput snggah dn follow blog jue ep kat sini
http://lambaiancintailahi91.blogspot.com/

terima kasih akak

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com