23 June 2013

Salam Nisfu Syaaban & Doodle Cute Dari Blogger Fais




Assalammualaikum.



Fenomena Supermoon.. cantikkan bulan malam nie? Subhanallah



Terlebih dahulu dengan rasa rendah diri nina ingin memohon maaf kepada semua pihak yang pernah nina sakiti, lukai dan terasai sepanjang perkenalan kita didunia nyata mahupun di dunia maya (blog) di atas segala kesalahan yang pernah nina lakukan. Gunakan lah peluang pada malam ini untuk beribadat dan memohon kepada Allah..bukan semata-mata hiburan. Malam ini bulan sangat cantik dan terang tanpa awan dan berwarna kuning cair. Kita menghitung lagi beberapa hari saja untuk menyambut Ramadhan. Tak sabarnya.. Semoga segala amalan diterimaNya dan malam ini buku catatan baru buat kita dibuka. 



May Nisfu Sya'ban be a reminder for us to be a better person for upcoming months and years.
In Shaa Allah
#SalamNisfuSyaaban






Sebelum menyepikan diri semula dengan kelas memandu. Nina nak ucapkan terima kasih kat Fais sebab dia berjaya buat doodle yang cute. Not bad buat orang lelaki seperti dia lukis doodle. Klik sini untuk tengok doodle blogger lain. Heee. Bak kata tuan doodle nie:



I love it! Fais macam tau2 je tuan blog suka lollypop :)


38 comments:

Kathy Rbain said...

salam nisfu syaaban sis..comel doodle tu sis...

||aLeaSaRa|| said...

salam nisfu syaaban..jom lipat gandakan amalan selagi diberi peluang oleh Maha Pencipta kita yang satu Allah swt.

memang cantik doodle dari ska..kak lea pun dapat satu he3..

LaLa mhdnor said...

comelnya doodle tu :)

Mizz Aiza said...

salam nisfu syaaban adik nina.. akan pun mohon maaf sepanjang perkenalan kita di alam maya ni..

adik fais memang berbakat melukis doodle.. akak sukakan hasil kerja dia..

man said...

semoga amalan kita dalam keadaan bagus..hehhehe

S.K.A said...

alhamdulillah nice sharing :) mmg besar fdhilat mlam nisfu syaaban ni..Trima kasih la sbb suka..lgpn besa2 je 2..main bt ikot mood yg ada he3

Noh Kodiang said...

mak oi tdung doodle...mmg besar camtu ke tuannya?...heee...marilah kita beramal...bulan posa da nak dekat kan.

Kancil 8349 said...

wah..bestnya ada orang tolong buatkan...tahniah

Khai♥Rin : anies said...

salam nisfu syaaban!

Mieza Jhaa K said...

Sama la kita...saling memaafkan jika ada salah dan silap.. cantiknya doodle...mcm mana la dia buat ekk..

are_lin@yu said...

salam nisfu syaaban dear..moga kita mndapat fadhilatNya ;-)

Aku Penghibur said...

jom kita meriahkan bulan syaaban dan ramadhan :) comel doodle tu

Nies alhaQ said...

Hehehe, salam nisfu syaaban juga sis nina.
Maaf salah silap yaa.
Comell kannn doodle tuu. Pandai bro fais create. :)

Ema Johari said...

Tutup buku lama buka buku baru....

AiSyA LiEzA said...

sma2 kita beramal utk mcri redhaNya.. btw.. comelll doodle tu :)

PakcikLie PCL said...

maafkn pcl jg. . ;) salam.

Uncle Lee said...

Hi Amanina, chantek bulan tu....kalau ada ahemm, partner, more beautiful, boleh lepas pantun tu, ha ha.
Anyway, just dropped by say hello....
You simpan satu lagu dalam hati and have a nice day.
Lee.

Aida Ismail said...

Comel doodle dari Fais tu ^^

||aLeaSaRa|| said...

hehe comel je kan fais lukis ^^

Amanina Mads said...

Terima kasih sis..hehe
comelkan fais buat

Amanina Mads said...

Salam nisfu syaaban juga.. Aminn. amalan berterusan hingga ramadhan.
hehe..pandai fais lukiskan. thaniah kak lea.

Amanina Mads said...

comelkan..hehe :)

Amanina Mads said...

salam nisfu syaaban juga kak aiza.. sama la dgn nina. maafkan smua kesalahan ya..

hehe..kan2. fais dh pandai lukis..

Amanina Mads said...

hehehe.. In Shaa Allah

Amanina Mads said...

terima kasih fais :) ya..banyak manfaat malam tu.

sama2 juga.. hehe. main ikut mood pun cantik juga

Amanina Mads said...

Hahaha. amboii. doodle tak sama dengan tuannya la.
marilah beramal sampai bila2..bulan puasa dh dekat. hee

Amanina Mads said...

hehe.. terima kasih

Amanina Mads said...

salam nisfu syaaban juga anies!

Amanina Mads said...

yelah mija.. hehe. entah la..nampak susah nak buat.. hee

Amanina Mads said...

salam nisfu syaaban juga dear.. Aminn ;)

Amanina Mads said...

jom achik..hehe. comelkan :)

Amanina Mads said...

salam nisfu syaaban juga nies. Maafkan sis yaa.
Comel doodle fais buat :)

Amanina Mads said...

Ya ema..

Amanina Mads said...

In Shaa Allah.. mudah-mudahan. comelkan :)

Amanina Mads said...

Maafkan nina juga ;) wassalam..

Amanina Mads said...

Hi Uncle Lee.. cantikkan.. Hahaa.. boleh berbalas pantun.
I will uncle and tengs to visit my blog. have a nice day too.

Amanina Mads said...

Comel la aida ^^

Amanina Mads said...

Hehe..comelkan kak lea ^^

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com