15 July 2013

Bloggie Bertukar


Assalammualaikum.


Semalam dan harini selesai sudah kerja-kerja menukar kulit blog. Rasa lama jugak aku tak salin kulit blog buruk nie. Ingatkan ular je bertukar kulit. Haha.. Warna tema tetap kekal pink sebabnya dah taktau nak guna tema apa. Walaupun tak berapa minat pink tapi tak kisah la janji blog nampak gerlish. Awat selama nie blog nampak boyish ke? *Kidding. Tak banyak yang ditukar tapi penat jugak nak cari idea buat header. Macam biasa header pun aku buat main hentam saja, janji nampak penuh supaya tak nampak plain sangat. Dulu blog dah cantik tapi kerana gatal tangan jadi berubah makin hodoh. Bulan 10 nie genap lah bloggieku 3 tahun.




Kadang-kadang naik juling tengok warna pinky. Harap-harap tak terlalu terang warna tu. Biarlah jadi pastel. Nanti tuan blog pun sakit mata tengok. Untuk blogger yang rajin singgah, mereka dimasukkan dalam list baru. Bukan bermakna yang lain tak singgah cuma ada bahagian tertentu. Hee.. Jangan majuk-majuk tau. Ada lagi tak masukkan dalam list baru tu. Sabaq tau. Bulan puasa nie semua kerja jadi lembab bak lelabi. Hehe. 



List Sugar Candy - mereka-mereka yang letak blog nina dalam list blog mereka.
Terharunye. Rajin singgah, rajin mengusik, rajin bla..bla..


List Gegirls - Mereka-mereka ini banyak followers dan special sikit.. Hee


List Boboboy - Blogger lelaki yang rasanya hebat dari segi tulisan.
Gelak berdekah bila baca blog si Alief tu. herher..



Oke lah.. It's time to blogwalking.. Dah banyak blog aku tertinggal gara-gara masalah tak boleh view. Sabau jelah ye. Guna fon tersangat lah tak puas nak tengok jadi bila guna lappy, memang puas hati walaupun kena view berkali-kali. Sambil tu dengar lagu raya. Eh terdengar pulak. Ngeh..ngeh.

59 comments:

Khai♥Rin : anies said...

lawa la..wat kn utk sy bleh?

AiSyA LiEzA said...

hehehee.... cntik2+sempoiiiii =) hee.. cntik header =) buatkan satu..kekekeke.. *gurau je :)

PakcikLie PCL said...

Nina..thnks, letaklah mana2 list pon pcl okay ja.. tp tak tahan dgn title 'sugar candy' tu...maniss sangat..haha.

Elie Lily said...

alahai. manis sgt blog ni nina.hihihi

Salam ramadan n happy fasting ninaku sayang! :)

S.K.A said...

wowww..cantik yg baru ni =) xpelah terang sikit pn..jnji kemas..dah nk msuk 4thun rpenya blog ni..

Aku Penghibur said...

wah makin cantik dan kemas :)

Annyss Aleeya said...

wahhh. comey la Nina. warna pink tu. kite geng. weee

P#eoniX said...

jom join GA
http://pheonixcharlotte.blogspot.com/2013/07/pheonix-giveaway.html

boni kacak said...

hahahha.. memang guna fon tak puas hati untuk berblog..hehehe

Zawiah said...

lagu raya ? ... layanzzz ... kulit baru , semangat pun baru ...

Mizz Aiza said...

suka kulit baru ni.. pink tetap di hati..
thanks letak akak dalam bloglist nina..

gadisBunga™ said...

dah transformed! and nice!!!

Teena Tna said...

Eh, berwajah baru... Nampak pinkish & girlish.
Nice.

Bin Muhammad said...

Salam kenal,
Pandai buat sendiri header...Pasti ada makna setiap gambar tu...
Biasalah...Raya nak dekat, rumah berhias cantik, blog pun kenalah tukar persalinan baru juga....hehe

Kancil 8349 said...

alhamdulillah...cantik dah rupa blog kamu tu

Myra Jay said...

Pandai Nina edit, MJ tak reti.. klau nak tukar mnegupah jela pada yang sudi :D

Ema Johari said...

nampak ketara gegirl punya blog...hehehehe

Nick Nashram said...

saya punye dari dulu lagi asyik duk guna tema yg sama je..x pandai nak cari yg baru..huhu

latifah zainal said...

wallaaa..makin cantik blog dia.blog akak hodoh gile ,belum ada masa nak mengubah wajah..keh3..

aReLaN said...

selamat ber'BW'. dah follow sini.hehehe

reenapple said...

perghhh... dah berubah. Nampak femainim.. errr.. lagi feminim.. ehehehe

Sya Mimie said...

assalamualaikum..
singgah follow sini.. :)

cantik blog dia..kemas je.. ^_^

izan mama mia said...

pinky,,, ehe

Eiqa Almond said...

Betul2x guna nfon tak puas..
guna lappy baru puas..
pape pun blog nie nmpak sweet ajee..
mcm tuan tanah nie, ecehhcehhh suka laa tuu :P
hehehee puasa tauuu jgn x puasaaa.! <3

||aLeaSaRa|| said...

wah nice dear...patutlah kak lea confused..kot silap masuk blog ke tadi..suka tengok header tu ^^

||aLeaSaRa|| said...

owh lupa nak ucap tqvm sebab sudi letak blog kak lea yang simple ni kat bloglist nina.terharu tau he3..selamat bersahur ye ^^

Kathy Rbain said...

wah..tukar lagi ye?mood baru..hehehhe...

nea lopah said...

cute jer nama list blogger tu..boboy..gugurl. hehehe

Aida Ismail said...

Cantikkkk header! I like~ colorful giteww!

Amanina Mads said...

hehe.. ada masa boleh saja

Amanina Mads said...

biasa2 saja..hehe =)
header tu main buat je.. boleh saja kalau ada masa :)

Amanina Mads said...

welcome PCL.. haha
title sugar candy tu utk blogger manis2 la. hehe

Amanina Mads said...

manis jugak org yg komen ni.. hihihi

salam ramadhan & happy fasting too elieku sayang! :)

Amanina Mads said...

terima kasih =) harap2 org tak jemu tengok
eh silap fais baru masuk 3 tahun

Amanina Mads said...

terima kasih acik :)

Amanina Mads said...

terima kasih annyss.. yeahh geng pinky. heee

Amanina Mads said...

terima kasih jemput

Amanina Mads said...

hahaha..kan2

Amanina Mads said...

hehehe.. awal sgt nk layan lagu raya. semangat dh datang

Amanina Mads said...

terima kasih akak..hehe
sama2 juga..

Amanina Mads said...

hahaha.. tengs!

Amanina Mads said...

hehee.. pinky gitu. tq2

Amanina Mads said...

Wassalam kenal.
Boleh la buat sendiri header tu. maknanya hidup ceria..
Blog pun nak raya juga. hehe

Amanina Mads said...

Alhamdulillah.. siap juga

Amanina Mads said...

Boleh la buat sendiri MJ.. hehe. upah tu lg cantik dr buat sendiri :D

Amanina Mads said...

hehehe.. gegirl sangat

Amanina Mads said...

hehe.. nk cari tema baru pun macam susah je.

Amanina Mads said...

Hehe..biasa2 saja akak. jgn la cakap macam tu. bila2 boleh tukar baru.

Amanina Mads said...

terima kasih..oke. ehehe

Amanina Mads said...

hehehe.. feminim pun boleh

Amanina Mads said...

Waalaikumussalam.. terima kasih :)
blog awak pun kemas juga ^__^

Amanina Mads said...

hehe..pinky

Amanina Mads said...

lappy nampak lg besar..hehe
terima kasih la cakap macam tu. haha
puasa penuh lagi ♥

Amanina Mads said...

hehe.. kak lea tak silap masuk blog.
terima kasih ^^

Amanina Mads said...

welcome kak lea.. takda masalah pun.
selamat berbuka juga ^^

Amanina Mads said...

hehehe..mood rajin datang

Amanina Mads said...

hehehe..cute kan

Amanina Mads said...

Biasa saja.. tq2..hehe

Yun Sing said...

Owh dulu pink ye.. hahaha.. Pandai Kak Nina edit blog ^^

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com