26 July 2013

Tudung Dreemika by Radiusite


Assalammualaikum.


Harini dah masuk hari ke 17 kita berpuasa. Harini juga dah start nak proses kuih raya, dok kemas rumah sikit-sikit. Awal sangatkan aku kemas mengemas nie? Sebabnya kalau dah dekat raya lagi banyak kerja nak kena buat. Nasib baik baju raya untuk 3 orang anak beranak nie dah settle. Cuma tudung aku tak dapat beli lagi. Taktau nak match dengan baju tu. Ermmm kena shopping tudung dengan personal assistant la jawabnya. Jadi nak tunjuk kat korang, design hijab terbaru. Ya, aku rasa kalau mai ke Shah Alam untuk shopping raya wajib bawa duit banyak-banyak kerana anda akan rambang mata tengok butik-butik pakaian di sana. Hehehe.. 





Pernah dengar nama Dreemika? Salah satu butik under Radiusite dan suka tengok concept butik tu. Memang cantik-cantik. Dreemika bukan hanya menjual tudung malah baju kurung, jaket, blouse, jubah, cardigan pun ada. Harganya boleh tahan, rasa bagaikan shopping di dalam butik Fareeda. Oke dah mengarut. Nak tengok segala macam design boleh tengok kat website kat atas nie. 

Lana Peplum Kurung RM 229


Jubah Zahee RM 149


Iwani Dress RM 109


Maysa Blouse RM 69


Zerra Knitted Cardigan RM 65


Peplum Denim Jacket RM 129


Awena Dress RM 109

41 comments:

boni kacak said...

pergh.. cantik-cantik baju tu lah..

Nick Nashram said...

bonus hari raya dah nak masuk ni.
boleh la shopping sakan :)

Khai♥Rin : anies said...

mcm cantik2 belaka...$$ pon cantik jg ;-)

Mizz Aiza said...

memang cantik baju dan tudung nikan? akak pun belum shopping raya lagi..

Kakzakie said...

Kakak terpikat jubah yg ada love tu Nina. Cantiknya...
Nina beli yg mana satu? Dress tu pun cantik.

Kathy Rbain said...

cantik baju2 nyer..

S.K.A said...

ok...mmg xdnafikan..smuanya cantik =) nsb baiklah sy bkn prmpuan..ha3

Badrina Ibtisam said...

Kalau gi shopping mmglah selalunye rambang mata ahha X')
Sayangnya daku masih bersekolah.. guna duit parents je papepun. Huhu.

dear xila said...

semuanya comey2....hehe

MaMa Rey said...

yg pertama tu cantik Nina..suka tengok..:)

skrg ni tengh proses memprose kuih la ni..buat sikit2 je..rumah pn sdg dkemas2 jg..:)..

reenapple said...

Wuuuu. nice. Tapi aku tak minat. Hah :3

boni kacak said...

testing testing

Murni Alfathunnisa said...

boleh tahan cantik gak koleksi dreemika ni. akak selalu geram je tengok kat tudungpeople and sugarscarf. rasa macam nak borong semua..ngeee

deno said...

omey2 baju.... :)

azieazah said...

Mak aiii.. memang teruja dan rambang mata dibuatnya!

S.K.A said...

blog awk ni lyna, xde kotak cbox ke??

aReLaN said...

raya sakan nampak gaya tahun ni. hehehe

are_lin@yu said...

cantik2 jgk..hrga pn xmhl sgt kn..

Eiqa Almond said...

gilee cantikkk !!
semua baju diaa.!!
Adehhh, rambang mata sudahh..
tp eiqa x prnah dgo nme tuu, ehhee

Fiza Rahman said...

Owh...ingatkan jual tudung jer. Ada jual baju juga yer.

Teringin nak pakai jubah. Tapi susah nak cari jubah sbb petite sgt. Nan hado saiznya.

Amanina Mads said...

hehe.. boleh beli kt awek

Amanina Mads said...

boleh memborong sakan nanti :)

Amanina Mads said...

cantik2 dan harga pun cantik..haha ;)

Amanina Mads said...

yelah akak.. shopping raya last2 baru best. heee

Amanina Mads said...

cantikkan akak jubah tu..
nina tak penah singgah lg butiknya. tgk kt website je.

Amanina Mads said...

hehe..kan2

Amanina Mads said...

cantikkan.. haha. baju pun khas utk perempuan =)

Amanina Mads said...

haha.. kan2. sama la tak kerja lg memang guna duit parents :')

Amanina Mads said...

memang comey2..hehe

Amanina Mads said...

cantikkan baju tu mama :)

Ohh. mesti banyak kuih dh buat..rumah tak kemas lg ni :)

Amanina Mads said...

haha..biar org lain minat

Amanina Mads said...

1 2 3 . haha

Amanina Mads said...

Ya akak.. tudung2 dr butik tu cantik2 la. hehe

Amanina Mads said...

omey kan :)

Amanina Mads said...

Hehehe...

Amanina Mads said...

dulu pakai lps tu ada kes buang terus cbox. huhu

Amanina Mads said...

Hehehe.. tak la biasa2 saja

Amanina Mads said...

harga berpatutan jugak ayu..

Amanina Mads said...

Hehe..cantikkan.
butik ni baru je buka sbb tu ramai tak tahu

Amanina Mads said...

ada jual macam2 lg kat butik tu.

jubah ada byk size..boleh kalau nk beli. hehe

Yun Sing said...

Amboi.. cantik-cantik belaka.. hariga pun cantik sangat ^^"

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com