4 August 2013

E-Kad Raya Dari Kathy ♡


Assalammualaikum.


Short entry pagi nie sebabnya busy sikit dan ambil masa nak bw. Cuma harini baru tengok dua e-kad raya dari blogger kathy. Oke kedua-duanya sangat cantik dan nina hargai sangat-sangat. Bukan senang nak buatkan. Terima kasih ya Kathy buatkan kad raya buat juri blognya. Dah lama tak dapat kad raya sejak masuk sekolah menengah. Sedih bukan? Tapi tak apa sebab ada juga orang nak bagi, kad nie kalau print cantik jugak. Ini juga gift yang ke 3 dari Kathy. Hehe.. Tak lupa juga kat Pheonix sebab terpilih sebagai pemenang saguhati berupa topup RM 5 di entry ini "Senarai Pemenang Pheonix Giveway".. dah topup pun. Tak sangka lagi 4 hari nak raya! Kepada blogger yang pulang ke kampung harap berhati-hati dan selamat sampai ke destinasi ya. Selamat Hari Raya :')




Tengok sini




23 comments:

Kakzakie said...

Oh... special betul kad diberi macam ini ok juga kan..
Idea yg boleh dicontohi...

Selamat Hari Raya dari kakak Nina..

MaMa Rey said...

selamat hari raya nina..:)
tahniah nina..dapat kad raya dari rakan blogger..

Jos Bloko said...

Cantik banget kakak.
Bagi lah buat aku. Atu aja cukup :-)

Kathy Rbain said...

selamat hari raya buat sis sekeluarga....

Aida Ismail said...

Cantiknyaaa e-card tu! ^^ selamat hari raya dear.

HaFizaH aYu said...

Selamat hr raya in advance nina..ayu nk pos kad raya tuk nina nati bg email erkk...st lagi msti lmbt smpai huhu

Zawiah said...

tak der yg sudi beri kat saya ... huhuhuuuu ...

boni kacak said...

wah..bestnya.. dapat e-kad raya..hehehe. lagi berapa hari nak raya ni..hehehe

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

selamat hari raya nina.. mohon ampun maaf jika terkasar bahasa sepanjang perkenalan kita di alam maya.. :D

S.K.A said...

he3 rajin kakKathy ni kn =) tahniah la..

Myra Jay said...

Canggih sekarang ada e-card bagai..
Mj je tak ada..sobsob :D

Amanina Mads said...

special kad raya dr kathy.. oke juga

selamat hari raya juga buat kak sekeluarga.

Amanina Mads said...

selamat hari raya juga mama :)
terima kasih..hehe

Amanina Mads said...

Terima kasih.. haha
minta sama orang yang buat :)

Amanina Mads said...

selamat hari raya juga buat sis sekeluarga

Amanina Mads said...

cantikkan sis kathy buat ;)
selamat hari raya juga dear

Amanina Mads said...

selamat hari raya juga ayu.. eh dpt kad raya.
nanti nina bg email oke.. tak apa raya sebulan. hehe

Amanina Mads said...

aloooloo nanti raya thn depan. In Shaa Allah dipanjangkan umur ya

Amanina Mads said...

boleh la print tampal kt dinding..ehehe..

Amanina Mads said...

selamat hari raya juga akak.. mohon maaf juga jika ada salah dan silap :)

Amanina Mads said...

rajin dia kan =) hehe.. tq

Amanina Mads said...

Macam2 ada sekarang.. hehe
itu pun org bagi MJ :D

Yun Sing said...

Rajinnya hantar kad.. huhu bab hantar kadlah yang paling malas xD

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com