14 September 2013

Cantik Doodle Dari Deno


Assalammualaikum.


Berminat nak tempah doodle? Tengok sini "Tempahan : Doodle Niena". 1st time tempah kat Deno dan hasilnya tetap cantik. Harga pun berpatutan hanya RM 10. Murah dan deno akan buat seperti yang diminta. Nak tempah boleh pm di fb Blog Dayang Deno . Doodle deno dah upgrade tau. Dulu tempah doodle pegang bunga lepas tu lupa nak beritahu nina dah bank in. Small matter jelah deno :) 


DAHULU


SEKARANG

Klik pic untuk tengok tempahan doodle lain


PEMBERITAHUAN:
Tengah bercadang nak beri doodle buat 10 Top Komentator. Jeng..jeng. Terima kasih blogger sis Kathy yang sudi memberi idea dan tunjuk ajar ;) 

33 comments:

Zawiah said...

saper lah yg bertuah dpt doodle tuh ... cantik doodle deno ...

Eiqa Almond said...

Aah laa.! Comel laa doodle tuu..
Aku yang dulu bukan lah yg sekarangg :P
Dulu ku pegang bunga sekarang ku tidak pegang..
hehehee

Badrina Ibtisam said...

Comelllll.

Kalau sy tak retilah nak buat semua ni ehehe

Cik Kay Jue said...

comel!

budoxe lee said...

mmg comel doodle deno nih~

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

cantik doodle tu nina.. :D

RedRose said...

so cute! org kreatif aje boleh buat doodle cuti gini khenn. kalau I mmg tak la, tgn keras! huhuhu

S.K.A said...

nk buat doodle sndri ke?? trylh =) dak prmpn sng je bljar kalau art2 ni kan..sbb prmpn kreatif..doodle deno mmg comel..

hainom OKje said...

Ut mcm AM sesuai lew kan...kalau OKje yg mak orang ni mcm tak sesuai je hehe

Raudzah Z said...

Comel...

Ema Johari said...

cantik

deno said...

terima kasih niena ... tak sangka ada entri nina pasal doodle ni.. hihi^^ sori sgt2 nina, deno nak bg yg doodle asal tu tapi tak jumpa doodle suk mana.. sori...

Kancil 8349 said...

comelnya

||aLeaSaRa|| said...

kak lea kenal deno pun gara2 doodle dia yang comel sangat!wah cantik dua2 doodle kat atas,tu.

alah nak jugak free doodle,nak jugak he3..

Cik Kay Jue said...

comel la.. hehe

Khai♥Rin : anies said...

comel2 je doodle ni

Amanina Mads said...

Huhu.. kena tungguuu. cantikkan doodle dia

Amanina Mads said...

Comelkan..
Haha.. lagu tegar pulak dah :P
Dulu ku mat bunga sekarang gadis bunga! hahahha

Amanina Mads said...

Boleh belajar buat.. heheh

Amanina Mads said...

kan..kan

Amanina Mads said...

comelkan..

Amanina Mads said...

kan akak :D

Amanina Mads said...

cute kan.. ha'ah org kreatif pandai buat. tgn keras kena lembutkan.. hehe

Amanina Mads said...

nak cuba buat doodle la fais =) memang suka art tp dh lama xpractice. doodle deno semua comel..

Amanina Mads said...

tak la.. sesuai je OKje. cuma buta doodle family sesuai apa. hehe

Amanina Mads said...

comelkan raudzah

Amanina Mads said...

kan ema..

Amanina Mads said...

sama2 deno.. mesti la nina tulis dlm blog ni ^^ .. its oke deno.. dh lama doodle tu deno buatkan.

Amanina Mads said...

comel2

Amanina Mads said...

Ha'ahh sama la kak lea.. suka tgk doodle deno dh upgrade tu.

Hehehe.. jgn risau kak lea mesti dpt punya.

Amanina Mads said...

comel sgt.. hehe

Amanina Mads said...

comel je kan..

Yun Sing said...

Comel la :D

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com