19 September 2013

Gambar Hantu Loker



Assalammualaikum.


Bila ada orang search pasal hantu dalam google mesti nuffnang tunjukkan bukti. Terasa macam nak transform blog aku nie menjadi blog berhantu. Tak boleh bayangkan blog pinky jadi hitam legam dengan cerita-cerita seram dan gambar model rambut panjang yang tak reti nak salin baju. Korang nakkah?




Terasa rugi pulak aku tak beranikan diri snap gambar hantu yang duduk dalam loker kat asrama dulu. Rugiiiinyaaaaa... rugi! Haha.. Nak turun dari katil time tu pun dah mengigil ada hati nak jadi macam Uncle Seekers. Rasanya tiada lagi orang jumpa hantu loker, tak dapat nak dipastikan "makhluk" apakah yang suka duduk dalam loker pelajar di asrama. Maybe toyol? Yang nak selongkar duit syiling atau pakaian sensor wanita. 


Ini rupanya hantu loker! haha


17 comments:

S.K.A said...

cerita betol ke 2?? mmg ada hntu eh dalam loker?? kalau dpt snap hantu betol2 mmg bestlah kan =) hoho bgus gak cdgan 2..tukar blog ni ke blog seram..he3..

Kathy Rbain said...

ada2 jer..hehehehe...

Bin Muhammad said...

Ramai pencari hantu rupanya ye...
Hantu tu kalau jatuh, masuk spital juga tu...

azieazah said...

Hahaha itu gambar betul ker sengaja nak april fool? Hahahaha macam tak lojik jer hantu tu.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

first time akak dengar nama hantu loker ni nina.. siapa la yang search tu agaknya.. hehe..

jeBateja said...

uikk...itu kalau nampak mlm2....goyang jugak ooo...

Zawiah said...

pandai sungguh hantu tu bertenggek . tak taku jatuh lagi ... heheheee

MaMa Rey said...

arrggh..hantu mana tu nina..
tabik lah sapa yg berani snap hantu nina..sy pn jenis penakut jg..tak berani nak p snap

アヌム said...

adoiii..tgk gmbo antu tgh mlm pulak dh ni huhuuu

Eiqa Almond said...

eiiiii..!!
Menakutkann.! Hhaaha
Nina ada entry ke pasal tu, bagi link nak bace.!
:D

hainom OKje said...

Ek eleh tu hantu loker....haha....tak takut punnnn

Raudzah Z said...

Silap lah pulak tengok entry ni waktu malam..seremmm...

dear xila said...

apa ni!!!! eeeeeeee mencik hee

Azlan Strider said...

mak aihh...hantu locker pun ade ker???macam2 jenis hantu lagi yg saya tak tahu nie..hehehe

Regards,
-Strider-

Khai♥Rin : anies said...

heheheheheh wujud ke hantu tu?

Myra Jay said...

Hahahahhadoiii macam2 keyword orang cari :D

Yun Sing said...

Dulu tinggal asrama ye? Tak pernah jumpa lagi hantu loker kat asrama.. semut loker ada laa T_T

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com