21 September 2013

Reunion Sekolah Menengah + Wedding Tinie



Assalammualaikum.


Akhirnya setelah sebulan pengantin kawen baru nak story part reunion bersama kawan skolah menengah di wedding aritu. Memandangkan esok kenduri di sebelah pihak lelaki di Batu Caves, Selangor. Tuan blog tak jadi pi sebabnya rumah housemate terlalu jauh antara Batu Caves - Bangsar. Jauhnyee.. Itu tak hadap jam lagi, lagi lagi naise. Reunion 1st time kami selepas tamat SPM. 5 tahun tak jumpa!


Oke la, back to previous.. Wedding kawan bulan lepas dihadiri dengan ramai kengkawan skolah, tak kira kelas mahupun sudah bertukar status menjadi isteri dan mak budak. Yea.. kami kami memang kelas lain tapi kalau bab kenduri mesti excited nak datang. Agenda utamanya mesti la nak bergambar bersama pengantin di pelamin yang cantik. Tak pecaya?? Percayalah pengantin lelaki kena buli dengan aku untuk jadi photographer. Haha.. It's okay, Aiman tak kesah. Akceli ada juga kawan yang balik awal dan rugi tak join. Jom layan gambar gediks sampai muntah. Hihi 



Geng Form 2




Kiri - paling rapat    |    Kanan - gorgeous mom, still maintain. kawan dari skolah rendah 




Photographer by groom.. bila lagi nak buli kan? hihi




My yayunk a.k.a suka buli aku.. Nampak bunga lagi cantik dari kami





Kiri - bini orang nie     |     Kanan - digelar twin pelakon Eja




Who will be the next bride? Jeng.. jeng
Geng SMK Convent, Butterworth



Tamat sudah kisah perkahwinan kawanku ini.. Semoga bahagia hingga ke akhir hayat! :)
Tunggu kenduri orang lain pulak boleh huha huha.. 


"Wedding (Part 1)"
"Wedding (Part 2)"
"Wedding (Part 3)"


26 comments:

Ann Ishak said...

selamat pengantin baru, semoga berbahagia sehingga ke jannah :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

seronok dapat jumpa kawan-kawan sekolah.. :D

Eiqa Almond said...

Yang khawin hari tuu ehh.. :D
Best nyeee berkumpul ramai2x balik..
Siapa lepas niee.??
"orang" tuu koot.. :P

Nies alhaQ said...

Meriahnyaaaa. Hehehe. Selamat pengantin baru utk kawan sis. :)
Sis bila lagi nak jalan? Hehe

hainom OKje said...

Memang seronok bila attend geng sekolah...lebih lebih lagi lama tak jumpakan Nina....
sian pengantin lelaki tu...baru nk pegang tangan bini dia ketat ketat dah kena buli ambik gambau

Khir Khalid said...

Tahniah buat pasangan pengantin.. semoga berbahgia dunia & akhirat.. amin. Seronok juga dpt jumpa sahabat2 lama.. sure bnyk cerita dulu yg mencuit hati pasti akan keluar.. best :)

Kathy Rbain said...

sis..macam mana buat photoprops tu?

Zawiah said...

happy semuanya bila berjumpa yer ...

Syazana Zainn said...

seronok bila pergi wedding kan :)
tambah lagi jumpa kengkawan lama.

Raudzah Z said...

caption yang last tu best..tak da part baling-balig bunga ke nina..who's the lucky one..he..he

dear xila said...

cantik gambar...warna warni hee

S.K.A said...

smart la gmbar ni semua =) wrna warni..laki xde?? wlwpn skit, ttp syok bila jmpe kawan2 lama

deno said...

wah seronoknya dapat jumpa kwn2... deno rindu sgt kwn2 dulu.... T_T

sha (chirp chirp) said...

meriah jee :D

Nick Nashram said...

sakan nooo bergambar..huhu.
ni mesti nak amek berkat dari pengantin.

Annyss Aleeya said...

lepas nie turn nina pulaks. hihi.

Eira Aikawa said...

meriahnya..
dah lama x join reunion..

Azlan Strider said...

tamat sudah kenduri kawan2 tuan punya blog..next cerita kenduri kawin tuan punya blog..hehehe

Regards,
-Strider-

Khai♥Rin : anies said...

amboiiii mak ngah berbaju merah tuuuuuuu

Murni Alfathunnisa said...

bersepakat ke dua orang yang pakai baju merah tu.? hehehe...bila lagi nak jumpa kawan2 lama kan...masa kenduri ni la..

MaMa Rey said...

cian pengantin lelaki..hehe..

bestnya jumpa kwn lama..sy dah lama tak jumpa kwn2 satu skolah dulu..
pic kedua kanan tu suka tengok nina..;)

LYAfrina said...

pelamin cantik..kalerful..
suka gak ke majlis kawan2 coz time ni la kt leh kumpul balik.

Myra Jay said...

Alhamdulillah dan tahniah buat pengantin baru :D

Ema Johari said...

cantik pelaminnya...happening..

Badrina Ibtisam said...

Best apabila dpt jumpa balik dgn kwn2 lama! :')

Yun Sing said...

Meriah xD Props photobooth tu yang takleh blah xD

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com