26 September 2013

Selamat Tinggal Dunia Blog



Assalammualaikum.


Bersemangat pagi kelmarin nak godek2 coding. Nak ubah kotak komen tu bagi nampak kemas dan senang nak reply komen. Sayangnya entah dimana silap, coding lari entah kemana. Apa pun nak minta maaf sebab tak sempat nak blogwalking dan singgah komen2 macam selalu. Kesedihan melanda sekarang T_____T 



Kebelakangan nie blog selalu berubah wajah. Walaupun kekalkan kaler "Pinky" tu sebab dah taktau nak pakai tema kaler apa lagi. Ini la padahnya bila tangan dah gatal sangat nak edit. Ya Allah, rasa dah putus asa nak edit. Huuuu... Boleh tak sesiapa sudi tolong nina? Kalau takda nampaknya blog nie akan sepi dan selamat tinggal semua. Terima kasih selama ini sudi singgah ke blog nina dan komen anda amat dihargai.



Tahun nie blog macam2 masalah. 
Sayangnya 3 tahun dah :(




5 comments:

Norazizah Hashim said...

sabar k. Gerak terus. Mungkin perlu hijrah. Hijrah itu pengorbanan :). Hijrah template kot...

are_lin@yu said...

dear..stiap entry da petak komen tak.ayu cari xjmpa..xtau tkt ayu slh tgk.hehe

Kathy Rbain said...

sian sis..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

patutlah hari tu akak buka tak boleh.. syukur blog nina dah pulih.. cantik teplate baru ni..

Yun Sing said...

Woo.. ayat pasrah je..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com