6 October 2013

My New Licence P.. Yeayy



Assalammualaikum.


Akhirnya lesen dah keluar dalam masa 2 hari saja! Wahh express betol JPJ, Seberang Jaya.. Selalunya lambat sikit. Terima kasih encik-encik JPJ kerana begitu memahami kerana dirimu begitu berharga. Cewahh sebijik macam iklan Maybelline. Haha.. Habis test 27 Sept lepas tu 2 Oct dah siap. Gatal tangan nak drive dah nie. Ada lesen jangan simpan buat pekasam kata ayah tapi kena saman bayar sendiri. Siap kena WARNING. Harap-harap dalam masa 2 tahun nie, aku tak kumpul mata demerit. Fuhh.. Saya nak jadi pemandu yang berhemah lagi sopan. Hee ~~ 





Entah bila nak lepak-lepak dengan cikgu mama tu. Bajet nak makan ais kacang tepi jalan konon. Sedap kot, kalau sedap selalu ingat. Harap-harap cepat la dapat kerja sebelum hujung bulan 10 nie. Nak tunggu lepas konvo, berjanggut la. Heh..  By the way ada 3 good news. Gembira juga la dengan 3 blogger fames nie. Hehe.. 



1. Blogger PCL


Klik gambar untuk terjah 


Terima kasih kerana review header blog-blog selama seminggu bermula 2-8 Oktober ini. Jom terjah blog mereka :)



2. Blogger Sheila


Klik untuk terjah peserta RB 2.0  :)


Best dapat join segmen Review Blog 2.0 . Tak sempat lagi nak follow dan terjah blog yang direview. Harap-harap lepas nie Sheila buat segmen review 3.0 pula ye. Hehe *gurau je



3. Blogger Aimi
Sesiapa nak edit blog boleh tanya aimi okay. Tengah imagine blog baru, sketch dan send kat dia untuk diedit. Ermm.. Nak simplekan blog refer komen dari review Sheila :)


Notes:
Terima kasih ya followers baru. Nanti nina terjah sorang2 tapi sekarang tak berapa sihat, hidung tersumbat pula.. Dah macam ikan tak cukup oksigen je -___-" 

30 comments:

Aisy Nasiha said...

Yes...dah boleh komen kat sini..... hilang geram...

Seron0k mula2 dapat lesen ni... akak pun ingat lagi dulu..rasa bangganya.. semoga cepat sembuh selsema.

S.K.A said...

gmbar dalam lesen 2 menarik la he3..nmpk suci je keh3 =) alhamdulillah, lepas ni boleh la jenjalan pusing 1Malaysia..btw tahniah sbb direview..blog ni pn dah ok kn..

Myra Jay said...

Jom kita ngedate, nk gak mrasa pmandu baru yg 'tangan dah gilakan stereng' bwk kereta..hehee

deno said...

tahniah dear :) dneo jugak belum ada lesen..... hoho :p

Kancil 8349 said...

comel gambarnya

MaMa Rey said...

sian nina..tak pa..nanti ok sikit boleh terjah ya..
tahniah dapat lesen baru tu...hati-hati bila bawa keta nanti ya..;)

Azlan Strider said...

wah...dah ade lesen pangjang laaa langkah nanti..hehe..

Regards,
-Strider-

Ema Johari said...

kena tunggu dua tahun baru lesen full...

Kathy Rbain said...

boleh komen juga akhirnya..

Raudzah Z said...

Tahniah nina...akhirnya..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah nina.. :D

Badrina Ibtisam said...

Tahniah, sis! ='D

Semoga menjadi pemandu yg berhemah ye. ^^

Myra Jay said...

Dapat lesen memang best, mula la nak meronda sakan..

tp dah lama2 boring, cam MJ dah boring giler bwk keta..haha

Khai♥Rin : anies said...

wokeyyyy nnt kite merempit sm2 ye...best tu! ;-)

Amanina Mads said...

Aisy Nasiha : Hehe.. yelah, blog dh okay.

Yeke.. tak sangka sekali je dh pass test jpj tu. terima kasih akak

Amanina Mads said...

Fais : hahaha.. muka nampak suci je kan2 =)

Alhamdulillah lepas nie boleh drive sndiri.. terima kasih, blog dh okay

Amanina Mads said...

MJ : jommm date ! jangan takut sudah.. hehehe

Amanina Mads said...

Deno : tengs dear :) eh cepat2 la amik lesen, nanti boleh jln2

Amanina Mads said...

Kancil : mana ada..biasa2 saja

Amanina Mads said...

Mama Rey : Nasib baik seminggu blog dh siap edit..
terima kasih mama.. In Shaa Allah ;)

Amanina Mads said...

Azlan Strider : memang panjang langkahnya.. hehe

Amanina Mads said...

Ema Johari : Tulah.. 2 tahun baru lesen full

Amanina Mads said...

Kathy Rbain : blog dh okay sis

Amanina Mads said...

Raudzah : terima kasih dear..

Amanina Mads said...

Mizz Aiza : Terima kasih akak :D

Amanina Mads said...

Badrina Ibtisam : Tengs dear! :D

In Shaa Allah.. Aminn.. ^^

Amanina Mads said...

MJ : Haa.. betol2, rasa nak berjalan saja sekarang. Tak lama lg mesti nina jd borink macam tu. hehee

Amanina Mads said...

Khairin Anies : Rempit sama2 jommmm ! hehehe.. bestnya ;)

Akeyla Azmi said...

Hah? Lambatnya hobbits keluar hm. Thanks kak nina hehehehe :3


wahhhhhh ~~~~

Yun Sing said...

Bestnya kena review kan? :)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com