29 October 2013

Love You Mr Arrogant - Order Novel Online


Assalammualaikum.


Akhirnya semalam dapat juga aku menatap muka buku #LYMA. Sekarang nak singgah kedai buku, nak layan novel pun dah tak sempat apatah lagi blogwalking. Makin busy dengan report yang kena buat setiap hari. Senang saja kalau dapat beli novel dalam online. Order dan bayar siap dapat diskaun lagi. Hihi.. 


Akanku baca semasa perjalanan ke Putrajaya bulan depan :)


Lepas nie nak order novel boleh terus ke website "Karya Seni" . Buat akaun dan boleh terus order buku novel yang akan dibuat drama atau filem. Setiap novel yang diorder akan dapat diskaun RM 3. Bagi aku lebih senang bayar guna Pos Berdaftar. Jika bank in susah sikit sebab harga ada no genap. Contoh RM 25, konfem kena bank in 30 kan?


Walaupun penat drama nie tetap dilayan 4x seminggu dengan my mum. Esok scene Irham lari dengan Zara ke Penang and and minggu lepas, sorang kawan aku berjaya membuatkan diriku jeles. Dia serbu tempat diorang shooting kat Batu Feringghi. Sob..sob. Jeles mak esah tengok tau. Haha.. Nampaknya ada lagi peminat Mr Arrogant yang tegar. Tegar time cuaca hujan pula tu. Tabik spring sama wawa ! Hewhew. 




Jeles tak? Tak jeles.. haha


Comeynyeeee sign diorang..


Terima kasih ada juga trending dalam blog tak popular nie. Ada juga orang nak membaca walaupun tuan blog dah kelaut nak update story best-best dan bw express macam dahulu kala. Maaf, bukanku pinta jadi wanita ada career. Sekarang baru faham apa itu erti mencari rezeki lepas kena batang hidung sendiri. Haha. Harap malam nie dapat la bw kejap sebelum aku tidur sepuas-puasnya. Letih baq hang balik keja terus ke matrik, menziarahi akak-akak staf. Rindu ohh lepas habis LI. Sempat la peluk cium. Hee.. Tujuannya hanya 1, aku nak membayar hutang, takut terlupa nak membayar. Sekarang hati dah tenang sebab hutang sudah pun DIHALALKAN :)



Bayar la hutang walaupun sedikit, peringatan buat diri. Mata dah mengantok sangat.. Nampak biri-biri melompat. Ngeh..ngeh

13 comments:

Raudzah Z said...

suka caption last tu..hutang kena bayar biarpun sikit demi sedikit...yang penting settle..

adrianna syaz said...

Wah..bestnya dpt jmpk mr arrogant...

reenapple said...

Huuu.. AKu tak baca pun novel tu dan tak tengok pun drama tu, tahu pun dengar kawan aku cerita tu cerita ni.

hainom OKje said...

OKje pun dah naik syok pulak layan cite ni Nina

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

itulah pengangan cerita love you mr. arrogant..

Kathy Rbain said...

sis..bila buat oder tu?kathy pn ada oder start sabtu lepas,hari ni baru dia emel balik?lama tak kena tunggu novel ni?org kata karya seni ni bermasalah?

Effa Eddy said...

Wahhhh,..... jeles2

Fais-SKA said...

ha3..pndai btol pmbaca ni cari keywords =) mmg tgh meletup2 skrg ni drma lyma ni kn..tgok kt busuk pn bleh thn tggi trafik

Puan Gojes said...

omgeee. memang jeles ni :)

Puan Gojes said...

dtg topup sekali :)

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Rata2 org dok sebab pasal cite nie jer kan..tp akak still tak tgk pun cite nie..huhuhu

Khai♥Rin : anies said...

tu diaaaaa... kalu jumpa mr arrogant yg betul2 d alam nyata cm ne? ekekekekeke

Yun Sing said...

Banyaknya keyword tu .__.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com