19 November 2013

Sinopsi Drama Sweetheart Fantasia Hanya Di TONTON



Assalammualaikum.


Sejak drama Love You Mr Arrogant tamat, hati ini tak tengok langsung drama Playboy Itu Suami Aku. Maklum la peminat tegar LYMA. Aku dulu bukan lah yang sekarang. Cewahh.. sekarang layan drama 5 minit di Tonton. Orang busy elok sangat la tengok. Pulak tu ada Emma dan Syarul. Hihi.. Dah tengok drama nie memang best dan konfem tak jemu. 


Bila anak suka tengok drama maka maknya pun terjebak sama. Seriusly my mum suka sangat dengan Emma dan boleh cakap Syarul hensem. Oke tersedak aku. Mesti semua ingat lagi si Faizal, lelaki psiko yang gilakan Zara siap Irham tumbuk muka dia. 




SweetHeart Fantasia merupakan drama bersiri web diinspirasikan daripada 2 brand haruman terkenal SILKYGIRL dan SG Men iaitu SweetHeart & Fantasia dan dilakonkan oleh 2 dutanya. Drama ini telah bermula pada 11 Nov lalu, sebanyak 13 episod.






Sinopsis:

Drama komedi romantik ini berlatar-belakang kotaraya Kuala Lumpur, berkisar tentang percintaan di antara Julia Jane (Emma Maembong) dan Jimmy yang harus menempuh pelbagai rintangan serta dugaan dalam menerima diri masing2. Menerusi drama ini Emma memegang watak sebagai Julia Jane, seorang aktres baru yang pernah gagal dalam percintaan sehinggalah dia bertemu dengan Jimmy Daeng (Syarul Ridzwan), seorang jejaka yang baru menceburi bidang pengarahan filem dalam industri hiburan. 








*Kalau nak melting bila tengok muka Syarul yang ada iras2 Aaron Aziz tu jadi kena tengok drama 5 minit nie di www.tonton.com.my taw setiap  Isnin & Jumaat pukul 12 tengahari ;)

21 comments:

Dhia Dirham said...

harus ditonton!!

Montana said...

segak betui marka tu kalau mai kerja kat tempat aku kompom selepas subuh aku sampai hehehe

puteri kasih said...

tak tau plak ada drama ni kat tonton..thanks berkongsi :)

Yumida Huda said...

cantik la emma tu kan...ayu je wajah dia
pelakon lelaki pun blh tahan
isi tabung nuffnang sini-darlie

Nao Mei said...

Bukan mamat sengal dalam mr arrogant ke tu hihi

Azlan Strider said...

macam menarik jer..tapi apakan daya..kapisiti nak stream online tiada...hehehe

Regards,
-Strider-

Vee said...

selamat menonton ...

Kathy R'bain said...

memang hensem dia ni..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

nampak menarik.. akak tak tengok lagi..

Raudzah Z said...

Comel emma...

Khir Khalid said...

Mcm best je.. thanks sharing.. :)

Effa Eddy said...

hahahaha.. tonton tak dapat nak buka kat opis ni... tak cam xpuas je tengok 5 min je, hahahaha

Sylarius Yusof said...

Si Syarul ni kalau dia kata dia adik Aaron Aziz pun mesti ada orang percaya. Hehe

are_lin@yu said...

sweetnya tgk dorang ni..

Puan Gojes said...

morning nina :)
PG dtg awal pagi. topup kat sini :D

Fiza Rahman said...

Ha'ah. Ada iras AA.

hainom OKje said...

Putih melepak betul Emma nikan nina.....come!

Yumida Huda said...

comeinye emma..muka dia ayu kan..
skrg layan drama korea...mmg bez2 sume drama skrg smpai sukar nak pilih

Khai♥Rin : anies said...

x berapa suka dgn emma ni ;-)

Yun Sing said...

Banyak je drama best2 yang kite miss :3

Yanie@Yanis said...

siapa sweetheart dia

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com