20 November 2013

Jatuh Cinta Dengan Hot Wheels ♥,♥


Assalammualaikum.


Tak sangka dah masuk sebulan aku bekerja di Mattel tapi harini baru 1st time aku masuk bilik E-Store, which is store that sold all brands under Mattel example such as Hot Wheels, Barbie, Fisher-Price and etc. Eh.. eh tersasul pula taip dalam BI. Sebulan juga aku speaking dengan supervisor, kalau dengan manager hentam BM. Hihi.. Sukanya masuk bilik manager tengok almari besar penuh koleksi kereta dari tahun 80'an. Perghhh.. 





Hot Wheels Power Rangers Edition


Oke la, dah alang2 masuk store tu jadi aku terbeli Hot Wheels - Power Rangers Edition tapi tapi tak sempat amek tadi kat pondok guard. Bagi staf yang membeli mainan, selepas buat pembayaran dan passcard di scan secara autonya barang yang dibeli tadi akan dihantar kepada guard. Kang tak pasal2 dituduh mencuri. Dah la setiap hari badan aku asyik kena scan, bag kena check -____-" 






Bila dah tengok kereta Hot Wheels dan Barbie tiap2 hari makanya aku sudah jatuh cinta. Sebenarnya nina ada niat nak hadiahkan kereta mainan kepada pengomen tegar bloggie nie. Lagipun my mum pernah tanya, asyik aku je yang dapat stuff dari blogger, aku nie taknak bagi pula ke? Opcos la nak. Ngeh.. ngeh



Senarai Top Komentator akan diupdate nanti ya :)


19 comments:

Aisy Nasiha said...

Wah...lawa kereta tu. Berapa harganya? Bokeh tak akak nak kirim.. utk naim..cukuo suka dia main dengan kereta mainan. Kalau harganya mampu milik la.. kalau mahal sangat kirim salam ajalah.. haa...mak kedekut.. tapi tau jelah budak2.. main tak lama dah rosak..

Vee Zawiah said...

blogger bro klu dpt suka nih ...

Puan Gojes said...

visiting nina :)
awesome! malam baru nak dtg topup kat sini :)

Kathy R'bain said...

hehehhe..siapa lah yang bertuah tu..harap2 kathy tersenarai..

Raudzah Z said...

Kalau dapt satu ok gak..he..he

Khir Khalid said...

wah best2.. dulu kecik2 layan tu hot wheels, siap kirim saudara di s'pore belikan lagi. Skrng sure dh mcm2 lagi yg menarik kan.. :D

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

lama-kelemaaan mesti akan jatuh cinta juga..

Fiza Rahman said...

Keja kat mattel ker nina. Bestnya. Suka brg2 mattel mcm fisher price.

hainom OKje said...

Cantik Nina....letak atas meja kerje pun come jugak tuuu

Aku Penghibur said...

wahh untungnya kalau dapat

izan mama mia said...

wah cantek bertuah laa sesiapa yg dapat nnt

Badrina Badrul said...

Hello sister! ;)
wahhh. bestnye. mesti best je tgk kan sbb comels2? hehe

btw. im badrina ibtisam. this is my new account tau. huuhu

syafiqakarim said...

comel nya.
belikan peliss

Puan Gojes said...

morning nina :)
selamat hari sabtu. PG dtg menabung lagi! :D

MG schmidt said...

cantik!
kalau kumpul byk2 ni cntik! hehe

MG nak carik folower ke 500
jom ! MG nk ckupkan folower nk buat GA worth rm500 :)

Khai♥Rin : anies said...

kalu opismet sy dgn ank sedara nmpk ni mau di terkamnyerr

Syazana Zainn said...

atoto comelnya :D

izzuan said...

oit aku mau ..

Yun Sing said...

Hoyeh hoyeh mesti best kan keje situ :)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com