11 November 2013

Surat Konvo Dah Sampai ! :)

Assalammualaikum.


Alhamdulillah surat jemputan ke konvokesyen dah selamat sampai petang tadi. Takut juga tak sampai sebab kawan lain dah dapat lebih awal dari aku. Walaupun ini 1st time aku berkonvo tapi perasaan tu tak la ter-over excited sangat cuma tak sabar nak berkumpul semula dengan Team Multimediarian's ! Weee... rindu meh sama teman se-projek, se-esaiment, melepak dan teman tidurku selama 2 tahun setengah di Ipoh. 



Bila dah nak konvo nie pakat semua nak calling, nak mesej tanya aku bila nak datang KL. Sorry sayangku semua, tuan hamba terus ke Putrajaya. Takda masa nak amek jubah kat Cheras. Dah la kena apply cuti 3 hari + kerja half-day pulak. Huwaaa... cuti tak bergaji la jawabnya. Time2 begini pun aku still ingatkan pasal kerja. Memey konfem kerja bertimbun la nanti.


Oke, harap2 perancangan berjalan dengan lancar. Takda aral melintang sampai la kami 3 beranak ke PICC tu. Paling syok aku tak payah nak serabut mencari baju konvo sebab kaler tema bagi Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat (FSKTM) ialah maroon! Sebab itu lah baju raya tahun ini aku dah beli siap2 baju untuk pakai konvo nanti. Jimat duit mummyku. Haha.. 


Tadaaa... Entah bila aku nak baca semua ini dan buat bayaran yuran konvo. Ermm

29 comments:

Khir Khalid said...

Wah.. tahniah.. semoga Nina terus berjaya.. aamiin..

Badrina Ibtisam said...

Wahh. bagus2! ^^
selamat berkonvo ye nanti akak manis! ^^

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Tahniah yer.. semoga segalanya berjalan lancar nanti.. =D

Arham Md Ali said...

Am setahun setengah lagi baru convo :(

AnAk dEneSor said...

wahh konvo! syok nyerrrr

Nick Nashram said...

hehe..nanti masa konvo,hati2 pakai mortar board..takut jatuh pulak.

Myra Jay said...

Alhamdulillah, tahniah ye dan selamat berkonvo :D

faisalapardi.com said...

tahniah...jangan lupa amik pic ngn kawan2...kalau leh official..

BM said...

Wah...grand! Buat kat PICC...
Semoga ianya menjadi kenangan terindah! Jgn xpergi pula ye

Kathy R'bain said...

selamat berkonvo sis..

Azlan Strider said...

owh..office takde special leave untuk convo ker???kesian kena amik cuti tanpa gaji..anyway, congratulation on ur convocation..

Regards,
-Strider-

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

alhamdulillah.. tahniah adik.. :D

Siti Hajar said...

Seronok sangat bila nak majlis konvo. Cemburuuu~ Semoga berjaya terus dalam kehidupan...

Jemput baca belog saya ;)
www.schajar.blogspot.com

Liza Razak said...

tahniah sis ! jangan lupa update gambar convo kat blog yer :)

puteri kasih said...

tahniah nina :)

seri.selaseh said...

Seronok dpt jumpa kawan lama. Kadang2 tu rasa lagi seronok jumpa kawan dpd nak naik pentas amik scroll tu. Sepanjang beratur tu asik borak je. Huhu

Ujie said...

Alhamdulillah...dah nak konvo.
Mesti tak sabar tunggu detiknya...tahniah dik!

Aisy Nasiha said...

Seronoknya.. teringat lagi masa akak nk konvo dulu kemain seronok.

Selamat berkonvo ye.. tahniah dah berjaya dapatkan segulung sijil yg berharga..

Tetamu Istimewa said...

Tahniah! Selamat berkonvokesyen.

Aefa Aerisya said...

tak lama lagi tu.. tahniah :)

Khai♥Rin : anies said...

Aiiiii bertambah gojes la cik nina kite ni nnt ye...amik oic byk2
taw time convo nnt...

Fiza Rahman said...

Tahniah. Selamat ber konvo.

LYAfrina said...

waa..memang la eksited..sma cam k.lya dulu..siap buat baju lg nk pkai time konvo..kna snap pic byk2...

hainom OKje said...

Tahniah Nina....
Baju dah siap lum?

Puan Gojes said...

selamat hari graduasi nina :)

izan mama mia said...

selamat berkonvo

Norfadhilah Abu Hassan said...

tahniah. semoga maju jaya dan terus berjaya..

Hafiza AizZawa said...

tahniah Fiza ucapkan..>_<

Yun Sing said...

Huhuhu first time? Masa form 5 tak konvo ke? xD

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com