6 November 2013

Pameran Jahitan (Part 2)

Assalammualaikum.


Kalau hati dah minat dengan jahitan, apa saja boleh dijahit dengan penuh kreativiti. Nak menjahit kena sabar barulah hasilnya cantik dan mata bersinar-sinar. Tulah suka sangat dengar lagu Rihanna - Diamond. Shine bright like a diamond, semua benda cantik nampak bersinar. Herher.. Sebelum membuang masa ke tahap merepek, meh nak tunjuk hasil jahitan yang aku rasakan wooow! Agak2 berapa lamakah masa yang diambil untuk jahit benda comel2 tu. 




Sebelum aku dijemput try jahit guna mesin tu. Sempat la tengok bermacam lagi rekaan. Rasa macam nak guling2, peluk2 dengan tikar yang dipamer. Haha.. Tak pernah terfikir ada orang jahit sampai macam tu sekali. Muka perdana menteri pun diorang jahit. Ohsem la! Teringkat masa form 4, aku belajar jahit kat skolah, buat sarung bantal kot dan sampai sekarang tidur guna sarung yang dijahit sendiri. Hihi

Testimoni je nie.. haha. Berlakon jadi tukang jahit


Thai mesti fames dengan Gajah Putih kan.


Design setiap negara


Dolphins berenang di dinding? Cantikkan



Suka design kodomo lion tu


See? Muka 5 Perdana Menteri kita


I love this! 


p/s: Hujung minggu baru nina follow korang eh.. Terima kasih sebab menjadi kawan blogger :)


*Autopublish

15 comments:

Ujie said...

sabar betul sape2 yg buat ni...akak mmg tak mampulah..

Ann Ishak said...

jahitan gambar muka perdana menteri tu memang kagum la...kretif sungguh :)

aswadz said...

byk gak yg kreatif2 ye.

Kakzakie said...

Kalau pandai design macam-macam boleh buat Nina. Buat alat meja/alas kaki, selimut semua boleh.. cantik.

Kathy R'bain said...

best lau pandai menjahit kan sis?

puteri kasih said...

suka gambar yang last tu..comel comel :)

Raudzah Z said...

kita suka dolphins and the last one tu..cantik...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

kreatif betul orang yang menjahitnya.. :D

Ummialyaanas said...

bestnye....kat mana nih...???nak tau..nak tau..hehe

Fiza Rahman said...

Cantik2 hasil jahitan tu. Bestnya klo pandai menjahit.

Pha Is said...

pandai berlakon jadi tukang jahit.. heheh

ain syafieqa said...

Salam kenal. Buat apa yg kite mnat bleh mdtgkn kpuasan kn. :)

Azlan Strider said...

walaupun tak menjahit kat situ tapi ade curik tak teknik2 dia tu??hehehe

Regards,
-Strider-

HaFizaH aYu said...

Nak tmpah jahit bj blh..2nd pic mcm pro dh nina

Yun Sing said...

Hohoho bestnya.. kite suka jahit-jahit ni ^^

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com