25 November 2013

Zara Zya Popular Dalam Drama Love You Mr Arrogant

Assalammualaikum.


Surat khabar harini harini ada cerita pasal Zara Zya. Tetap cantik walaupun tak pakai tudung tapi aku suka kalau dia bertudung. Lebih ayu gituw. Apapun tahniah la sebab 10 tahun berlakon dan drama LYMA berjaya buat dia popular kan. 





Walaupun sudah 1 dekad membina karier dalam industri lakonan, drama LYMA merupakan karya pertama yang berjaya menaikkan populariti Zara Zya. Sewaktu mula2 mendapat tawaran dulu, Zara diberitahu yang cerita itu diadaptasi dari novel. Kemudian, beli novel dan baca sebelum terima tawaran watak Zaara Amirah. Akhirnya, drama itu menjadi trending dan tak sangka ia akan menjadi fenomena. 





Berlakon sejak berusia 18 tahun lagi dan populariti one-off atau sekali naik tidak mematahkan semangat Zara untuk mengekalkan nama dalam bidang ini. Tanpa peminat dia tak akan mampu dikenali. Jika mempunyai masa terluang, Zara akan membalas semua komen yang dituju kepadanya melalui Facebook dan Twitter. 


Cinta lokasi Zara dan Azlee

Cinta lokasi antara hero dan heroin bukan perkara baru dalam industri lakonan. Apa yang pasti, cerita itu memang tak benar sama sekali. Kami tak pernah keluar bersama atau lepak dan seumpamanya. Yang bercinta bukan Zara dan Azlee tapi watak Zaara Amirah dan Zafriel Irham.


Sweetkan diorang? Kalau kawen betol2 pun apa salahnya. Hehe


6 comments:

Mime MF said...

Suka tgk zara ni..comel! :) actually baru kenal dia berlakon dlm LYMA...padahal dh lama...

ana likes said...

zarah memang comel..manis je tgk

NinaAz said...

kalau dia pakai tudung lagi cun kan. dah la macam2 gaya shawl dia pakai dalam drama ritu. suka tengok.
kalau betul dia duaorang tu, nina sssokong sgtttt!!! :)

NinaAz said...

kalau dia pakai tudung lagi cun kan. dah la macam2 gaya shawl dia pakai dalam drama ritu. suka tengok.
kalau betul dia duaorang tu, nina sssokong sgtttt!!! :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

akak suka tengok dia pakai tudung lagi.. terserlah keayuannya.. :D

Yun Sing said...

Hohoho.. banyak je cite hero dan heroin drama bercinta.. hmm.. macam-macam xD

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com