13 December 2013

Ball Gown Barbie Doll Limited Edition


Assalammualaikum.


Salam Jumaat. Ini cerita semalam punya. Sejak bekerja di Mattel. Sudah ada hobi baru terjebak dari si Akma yang suka kumpul koleksi Barbie Doll. Masuk harini genap sudah bekerja selama sebulan, 3 minggu dan sehari. Oke lah, kalau ikutkan nak beli Barbie Doll as Audrey Hepburn tapi bila kami berdua masuk dalam E-Store tu dah nampak 2 kotak. So, dah tau la itu limited edition punya. Harga pun dalam RM 100++. 




Ball Gown Barbie Doll. Hanya 5,200 saja di dunia !

Cantikkan Barbie limited edition ni

Barbie Doll 2014 Collections

Audrey Hepburn in Roman by Barbie



Tunggu next gaji la baru beli. Hehe.. 


16 comments:

Sally Samsaiman said...

Comelnya...serius ada diskaun..??? Nnt nak beli laa Barbie!!!!

Khai♥Rin : anies said...

nina, tggu fisher price ada diskaun laa hehehe

asha hana said...

wahhh first time jumpa budak besar kumpul barbie doll. hana pown minat jugak tp cerita je. hahah

Kathy R'bain said...

hebat la sis..

AINA ZAIRULNIZAM said...

menyeramkan pulak nengoknye hikhik :P

reenapple said...

Cantik! Tapi aku tak minat main dengan patung. Tetiba teringat movie Chuck pembunuh tu. hheeee

Khir Khalid said...

Cute barbie doll tu.. :)

Raudzah Z said...

Kita suka Barbie ni..comel...best nina dapat diskaun ya...

Badrina Badrul said...

Wahh comelnya!!

Nick Nashram said...

macam comel je barbie doll tu..hehe.kalo laki wat koleksi ne macam pelik je.

Vee said...

kerana hobi rm terbang pun x pe ... heheheeee . dah minat , taram jer la .

Pha Is said...

waa... jadi agent ke..?

Mime MF said...

terbaiklah...kumpul baebie ke?
dulu berangan gak nk patung barbie tp lelama dah hilang minat kt barbie..tapi still layan lg cerita barbie..hehe:P

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

wah.. comelnya.. :D

Fiza Rahman said...

Wah...menarik ni sis. SUka barg fisher price ☺☺

Yun Sing said...

Waa tapi dah nama limited edition tu.. sempat ke nak tungu? xD

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com