15 December 2013

Dari Kerana Mata Turun Ke Hati



Assalammualaikum.


Malam ni terasa nak jiwang kejap sambil habiskan baca novel pinjaman officemate. Nak tergelak bila baca komen2 kat entri ni "Tarikh Cantik 11. 12. 13" . Cerita dah basi untuk beberapa hari tapi disebabkan esok hari Isnin, esok kerja. *ada motif jadi terpublish la entri bersama gambar yang terdapatnya Mr Arrogant tu. 


12 Dec lepas, lepas lunch si Raam pelawa tengok robot. Walhal kerja menimbun. Kang tak pasal tak siap pulak. Nasib baik ceramah dalam opis berdekatan dengan meja jadi dapat tengok. Walhal tak faham satu benda pun pasal mesin -____-" 


Scarykan sengihan aku? hahaha


With Kak Pai


Mari meneka dimanakah Mr Arrogant?


Terima kasih kepada adik trainer si Kit kerana jadi camerawoman dan bagitau lokasi gambar2 ni disimpan. Aku cilok dalam folder Ramesh a.k.a Raam Yang Hensem. Haha. Gelak jahat.. Buat akak Vee, Ujie, Mizz Aiza, bro Sabri dan Teena boleh la main teka teki yang mana satu Mr Arrogant. Jeng.. jeng



Dari kerana mata yang mempunyai kuasa
Ohh.. aku tergoda, aku tergoda terkecewa.. 
Acecece


20 comments:

Aisy Nasiha said...

Ni yg lain dr blog mak2... ada mr arrogant lagi.. buat ramai pulak tertanya dan nak tahu siapakah gerangan jejaka ni..

Akak nak teka jugalah.. betul tak yang kedua dari kanan gambar?

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

akak teka yang hujung sekali tu kot.. hehe.. smart juga orangnya.. :D

budi os 19 said...

Sayangnya..saya belum bisa menerka...hehe :)

Azlan Strider said...

uiks...best jugak sekali sekala dapat tengok tempat macam nie...thanks 4 sharing the story..hehehe...

Regards,
-Strider-

Kathy R'bain said...

rajin berteka teki ye sis?

Raudzah Z said...

no 3 dari kiri nina...

Puan Gojes said...

waaaa. senyuman yang agak scary juga. tapi more to 'ehhh. muka lapaq ke?' hehe.
morning nina :) PG dtg ziarah :) nanti PG isi tabung semula k. PC tak boleh running ads pula T_T

Puan Gojes said...

oh da boleh running :)
topup burung churper! :D

izan mama mia said...

ehe,,dr kerana mata... yew...

p/s.. boleh je kalau nak bl rempah tuu..tinggal alamat di kotak komen...atau email ke seain1974izan@gmail.com

Fiza Rahman said...

Lebarnya sengih...hehehe...

Nur Madihah said...

hai, akak ditag
http://madihahdaisy.blogspot.com/2013/12/giveaway-giga-join-win-by-wanie-putri.html

Ema Johari said...

macam seronok jer kerjanya...

Dhia Dirham said...

wow siapa la tu

Liza Licha said...

wah.. sengih mahal tu dear.. hihihih..

Sobri Yaacob said...

ha.ha.. rasanya mr aroggent yg bjanggut putih tu kot..hensem n sweet..anyway tg masukkan blog saya dlm blglist awak

klik2 sini nina :)

ikhwan yusuff said...

mana satu ye Mr.Arrogant tu..hihihi

PakcikLie PCL said...

Nina keja kat mana tu? pasal robotic tu pcl memang familier sangat dulu masa keja kilang moulding ... Mr Arrogant sebelah kiri Raam ..betul x?

Khai♥Rin : anies said...

amboiii kemain lg yek ;-)

Pha Is said...

fuh, musykil sungguh, siapakah gerangan mr arrogant tu.. hahaha

Yun Sing said...

Ehem ehem :p

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com