16 December 2013

Order Online Hot Wheels, Fisher Price Dan Barbie :)



Assalammualaikum.


Bermula bulan ini Nina ada buka tempahan bagi sesiapa yang nak order barang mainan buat anak2, adik2, anak saudara, sepupu dan buat cucu. Disini disertakan gambar produk yang dijual di company Mattel. Terima kasih juga kepada akak Aisy Nasiha kerana sudi promote :)


Hot Wheels



Ada 3 jenis :

1 Car Pack

9 Car Pack

20  Car Pack

Fisher Price


1. 
Snap Lock Caterpillar


2. 
Learning Camera


3. 
Laugh & Learn


4. 
Tote A Train Playbox


5. 
Pooh as Formas


6. 
Puppy's Learning Car


7. 
Rainbow Snails Stacker



Barbie Dolls


1. 
Barbie as Rapunzel


2. 
Barbie as Swim Champion


3. 
Barbie as Merida Brave



Bagi sesiapa yang berminat nak beli boleh la email terus ke amaninamads@ymail.com


15 comments:

Raudzah Z said...

Selamat berjaya Nina..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

comelnya.. :D

Syida Rasyidah said...

hish apa omey sgt mainan tu... :)

Azlan Strider said...

baiklah...sy akan panjangkan entry ini jika ada yang berminat...

Regards,
-Strider-

Ujie said...

alahai nina...geram nengok mainan. bilalah akak nak dpt baby ni, boleh beli menda2 ni.

Hafiza AizZawa said...

ada diskaun ke nie...

Kathy R'bain said...

cntiknyer rapunzel tu sis..

Ema Johari said...

comel=-comel semua

adrianna syaz said...

Cecomelnya..sya suka brave :D

MamaHarriz said...

comei2 semuanyaaaa

Murni Alfathunnisa said...

amboi..adik akak..dah jadi businesswoman dah dia...haha..syabas bete!

Khai♥Rin : anies said...

hohooooo nnt kalu rs nk bli sy pm nina yek

Fiza Rahman said...

Menarik ni. Klo ada mattel warehouse sale nnt bagitau yer sis ☺

Pha Is said...

barbie brave pun ada...?

Yun Sing said...

Cantiknya.. warna-warni.. :)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com