20 January 2014

Celebrate Birthday Bersama Mereka ! ❤

Assalammualaikum.


Selamat bekerja buat semua. Harini baru dapat gambar semasa kejadian Jumaat lepas. Ada bestnya kalau kerja time cuti umum. Tak sangka haritu birthday opismate. Celebrate untuk 2 orang lagi. Nyanyi pun 2x juga. Sebelum lunch, abang Aziz kutip duit untuk beli KFC, ala yang set murah tu.



2 ketul ayam spicy + cheesy wedges + coke + red velvet. Fully kenyang. Alhamdulillah



Paling ohsem sebab haritu dah la beberapa orang je mai kerja, orang lelaki pi solat Jumaat, manager cuti, supervisor pula meeting dengan birthday girl. Jadi kami 9 orang ni makan senyap2 dalam suasana opis yang gelap. Ala tutup lampu pun still ada cahaya lagi. Kami terpaksa makan laju2 nanti bos besaq nampak bising. Sob.. sob.


Jom layan gambar2 kami sampai pening lalat. Haha.. Sayangnya takda Hanim dengan Akmar. Tunggu birthday aku nanti. Amboii lambat lagi bulan 7 tu. *Eh bulan puasa la. Oke, apapun nak ucap Happy Birthday buat Kak Phai & Puteri ! 



Sesi intro my Officemates ! :)



Makan dalam suasana romantik gituw

Memerangkap rakan sekerja

Dari kiri:
K. Ina, Yani, Winda, Yati, Mel, Puteri, K. Ayu & Abg Aziz 


Kek hari jadi yang bakal di korbankan

Sesi bergambar ala bebas.. Lawak tengok muka Mel

Putri tumpang potong kek.. Kesian birthday jatuh hari Ahad
Kami suka membuli cubit sana sini.. Titew suka pic ni sebab nampak pipi berisi. Haha

27 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. bestnya sambut birthday officemate! skrg kita kerja sorang je, sunyi gak takda kawan nak berborak. hihi. bestnya, alhamdullilah dah confirm jadi permanent staff kan? semoga nina murah rezeki selalu kat situ. ehh nina awak lahir tahun 1990 kan?

Khai♥Rin : anies said...

sob sob sob...smpi ati x ajk kiteee

Dhia Dirham said...

tahniah da confirm kerja!

Sobri Yaacob said...

satu je saya nak komen..
yg all ladies bila bgambar..bkan main smangat..tapi sampai kat mamat seorg tu..mcm terpaksa plak bergambar..ha..ha.. lelaki klau bgambar memng mcm tu.. bak kawan saya ckap..perosak gambar...

NinaAz said...

bestnya dpt celeb sama2. hehe. Alhdamdulillah.. dah sign pengesahan.... keje baik2 nanti yea. hehe

Raudzah Z said...

Wah makan dalam gelap..romantik gitu ya nina...nway enjoyzzzzz

Khir Khalid said...

Wahh seronok.. best. Happy birthday kpd officemate Nina.. :)

Kathy R'bain said...

bila nak belanja akak ni?

Teena Tna said...

Seronok kan buat kerja2 macam ni belakang bos & dia tak nampak.

Birthday kite lame lagi kan bulan 7. Tapi kalau lagi lambat lagi bagus, tak mau umur bertambah. Wawawa

MaMa Rey said...

happy beleted beday utk oficemate nina..
ngam2 bulan puasa tu nina..:)

hainom OKje said...

Mmg syok kalau ada makan makan kat ofis tak payah keje hehe..

izan mama mia said...

Assalamualaikum
wah sedapnyer makan ramai ramai..happy besday pada kawan yg sambut besday tuu..err kawan kawan yg over nampaknya..haah

Nick Nashram said...

laki p solat jumaat..sakan la makan kfc ni..nak jugakkkk :)

Hafiza AizZawa said...

kepci.. nyum2... best kan celebrate ramai2 cm nie.. tahniah dah jd permanent staff la nie..

Ema Johari said...

nampak simple tp meriah

Cik Mun said...

happy birthday utk kak phai dan puteri :)

adrianna syaz said...

Ayam..kek..makanan2.hehe

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Happy birthday buat mereka.. congrats jugak utk awak.. =D

Myra Jay said...

Sedapnya....
dan tahniah dan disahkan jawatan :D

shasha yacob said...

hahahah cepat makan kang bos nampak hihi :)

salam kenal :)

Azlan Strider said...

cantik gak safety boot tu...hehe..memang dari umah pakai safety boot ke atau time masuk opis jer??anyway, send my wish birthday to birthday girl and congratulation on your confirmation...hehehe

Regards,
-Strider-

MaMa Rey said...

Singgah brkunjung sini nina..^-^

Syazana Zainn said...

walaupun dah lambat

sy nak ckp jga happy birthday! hihi

Ai Syah said...

bestnye sambut ramai2 .. hehe .
knp x ajak bos besar join adventure .. xyah susah2 mkn dlm gelap..hehe.. =)

ANNA MARIANA said...

kfcccc..........
sedapnyaaaaa...

jom ---> http://annamariana1989.blogspot.com/2014/02/hari-pertama-di-pulapol.html

Norhasniza Khalid said...

wah.. kfc.. terasa kemeriahnnya bila celebrate bersama..

Yun Sing said...

Cheezy wedges.. OMG :o xD

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com