14 January 2014

Orang Cuti Aku Kerja :(


Assalamualaikum.


Ku sangka panas hingga ke petang rupanya hujan panas tak sampai ke petang.
Ku mengharapkan dapat bersenang lenang harini ini tapi apa kan daya OT memanggil-manggil namaku.
Menyeru untuk datang ke opis pagi ini untuk bercinta lagi bersama report.
Tetapi pabila diingatkan semula.. kertas bakal berhimpun di dalam akaun.
Dapat la tuan hamba guna untuk kawen2 nanti. Hihi


Hi.. Imma Man Cat in Black


From,
Plastic Injection Moulding (PIM) Office..

23 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. Salam Maulidur Rasul. saya pun kerja! hahhaha pasrah sangat ;p

Mysara Ab Rahman said...

xpela ..payment msti up kn..hee

Kathy R'bain said...

selamat bekerja sis..

jeBateja said...

kita keja jugak aaaaa

Chot said...

Takpe. Meh kumpul sma2. Saya pun kerja juga :). Salam Maulidur Rasul.

NinaAz said...

salam maulidur rasul nina. selamat bekerja. kerja leklok ehh hikhik

Akeyla Azmi said...

oh sama lah kita kak nina TT_TT
sepp sikit hehehehe

Pha Is said...

selamat bekerja..
dan salam maulidur rasul..

Dhia Dirham said...

hehehe.... selamat bekerja!

Hafizin Jamil said...

kerja banyak2. nanti dapat bonus boleh belanja. haha

Murni Alfathunnisa said...

salam maulidur rasul sis...

banyak jugak yang berkerja hari ni..akak cuti rehat2 je kat umah...

Aisy Nasiha said...

Cewah..buat3 sedih ya...padahal seronok duit masyuk bulan ni.. haha.. keje ari cuti tu, gaji triple... boleh beli macam..ops nak buay belanja kawin cik nina.. amin...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

cuti-cuti pun kena kerja..

Fiza Rahman said...

Tak per. Dpt duit lebih sket.

Azlan Strider said...

buat OT time public holiday memang masyuk..hehehe..nanti duit extra tu bleh spend untuk reward diri sendiri..hehehe

Regards
-Strider-

Purnomo Jr said...

Pernah juga saya merasakannya :)

Wirda Amir said...

Dpt ot nntikan...ok la tu...duit lebih....

asha hana said...

pekerja yang baik. haha hana tak lama lg pown sama. raya pown belum tentu dapat balik :'(

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Best pa buat ot.. $$$$ masyukk tue..hehehe

Aisy Nasiha said...

Wah..gaji januari ni bertingket tingketla nampaknya tu.. asyik keje di hari cuti je.. haha.. takpe, sesuai la tu.. mana tahu bila bos tengok kerajinan staf baru dia ni, cepat la naik pangkat nanti..

hainom OKje said...

Best apa kalau org cuti kita kerja.....boleh cocentrate.....tak gitu Nina?

Khai♥Rin : anies said...

janji masyukkkkkk

Yun Sing said...

Ok ape.. huhuhu orang cuti saya ke sekolah :/

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com