10 January 2014

Rezeki Menjadi Blogger =)

Assalammualaikum.


Orang kata kalau kita selalu bersedekah dan tak kedekut atau berkira maka akan ada ganjarannya. Tak kisah la apa pun yang kita buat janji ikhlas dan tak mengungkit kebaikan yang dah di buat. Tak disangka sejak akhir2 nie makin murah rezeki pula buat aku. Terima kasih buat blogger dan opismate, bertambah koleksi ole2 :)


Terima kasih buat akak Aisy kerana bagi ole2 dari Korea nie selepas nina pos kereta mainan Hot Wheels.. Suka sangat.


diterima pada 26 Dec


Kedua pula dari blogger Kathy Rbain kerana menjadi Top Komentator Tahunan Blog Diari Resepi. Wah, tak sangka sis nak pos sijil. Terima kasih ya.


diterima 8 Jan


Ketiga, dapat ole2 dari mak sedara sendiri. Bercuti ke Melaka hujung tahun lepas. Ingat juga kat anak sedaramu nie yang terpaksa kerja dan tak dapat ikut melancong. Hoho.. 


diterima 29 dec


Rupanya setiap tahun company akan bagi voucher makan untuk setiap pekerjanya dan aku antara orang yang berjaya dapat 7 voucher. Terima kasih ye Kak Phai, my Aunty, Hanim dan Kak Ina. Bermakna makan free 7x plus jimat duit untuk lunch. Ngeh..ngeh


setiap sorang dapat 1, aku dapat banyak.



Lastly, pagi tadi aku baru tau yang opismateku ada jual kek coklat moist dan red velvet. Entah macam mana aku tercakap "nina tak pernah makan pun Red Velvet".. tup tup Kak Ayu bagi free untuk rasa. Terharunye.. Serius sedap dan dia pandai buat Tiramisu. Nanti nak minta resepi la.





P/s: Nanti nina nak umumkan 10 Top Komentator Blog bagi tahun 2013!

Nak bw pun tak sempat, ada kenduri kesyukuran sebab kazenku dapat jadi polis dan nak fly ke N9. Moga2 dapat jumpa jodoh yang baik nanti ya adik Wan ;)


25 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum nina. alhamdullilah. murah rezeki kamu. bestnyaaa.

Tihara said...

alhamdulillah seronok baca entry ni sebab dapat hadiah banyak :)

reenapple said...

Rezeki melimpah ruah. :D

Kathy R'bain said...

aduh..dah kusut masai sijil tu ye sis..:( posmen punya kerja ni..

Aisy Nasiha said...

Alhamdulillah...macam2 hadiah nina dapat dengan berblog.. murah rezki.. siap sapat sijil lagi tu... mmg blogget tegar la

Fiza Rahman said...

Bestnya. Murah rezeki :-)

munna said...

Wah! Bestnya dpt banyak hadiah

NinaAz said...

wow! siap dpt sijil lagi tuuu.hehehe.tahniahhh2

Mime MF said...

wah rezeki semua tu..tang red velvet tu...yummeh! hehe

Raudzah Z said...

Alhamdulillah murah rezeki nina..salam hujung minggu nina!!!

Sobri Yaacob said...

tahniah nina..byakk dpat hadiah..murah rezeki amin..

Pha Is said...

waa.. tahniah.. pergh, siap ada top komentator sepanjang tahun 2013? mcm mna nk dapat statistik tu..?

mama maman aka yana said...

Rezeki nina.. hihi..alhamdulillah.. :)

mama maman aka yana said...

Rezeki nina.. hihi..alhamdulillah.. :)

LYAfrina said...

alhamdulillah..murah rezeki

Puan Gojes said...

syukur alhamdulillah. rezeki awal tahun ya nina :)
PG singgah menabung kat sini since beberapa hari tak menabung untuk blog nina :)

Akeyla Azmi said...

alhamdulillah :D
best kan jadi blogger?
hihihih <3333

Kathy R'bain said...

sampai sudah..tahniah..

Liza Licha said...

wah.. siap dapat sijil lagi tu.. tahniah ye dear :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah nina.. semoga terus murah rezeki.. :D

Azlan Strider said...

Tahniah lyna...

Regards,
-Strider-

Wirda Amir said...

Tahniah nina......

asha hana said...

tahniah. banyaknya hadiah ea? rezeki :)

Hafiza AizZawa said...

banyak nye dpt.. tahniah..

Yun Sing said...

Hohoho banyaknya dapat .__. Tahniah ^_^

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com