3 January 2014

Transkrip/Skrol & Gambar Konvo Dah Sampai ! ;)

Assalammualaikum.


Mood tahun baru masih ada dan rasa bersemangat nak bekerja plus environment bersama orang2 yang happy dan selalu buat aku tersenyum. Makin awet muda gituw. Oke lah, harini hati lega sebab 2 benda yang ditunggu-tunggu akhirnya sampai juga. Kerana malas dan malas nak amek cuti jadi aku pos surat dan minta pihak kolej hantar transkrip dan skrol. Boleh la tengok result 6 sem sepuas-puasnya. Hehe..




Petang pula, gambar konvo sampai. Dapat 7 keping gambar bersama 2 cd termasuk video. Wahh.. banyaknye gambar aku tersengih atas stage bersama menteri Shafie Afdal. Bila tengok gambar ru rasa macam nak konvo lagi sekali. Boleh kan? Kena sambung study lagi ler.


tadaaa.. tak comel pun. 

19 comments:

reenapple said...

Wahhh dah konvo. Soon turn aku lak. :D

Pha Is said...

waa.. dah grad rupanya.. tahniah..

Mysara Ab Rahman said...

kte pn pic konvo uitm ri tu dh smpi tp xframe2 g..hee

Vee said...

senang kerja bila pihak u beri kerjasama poskan . peeewit ... tak comel ... hahahaaa .

Aku Penghibur said...

alhamdulilah ^_^ comelnya

ain syafieqa said...

tahniah...=) gambar ain konvo bulan 11 ari tu tak sampai-sampai lagi. xkan slh alamat kot.sedey..

ain syafieqa said...

tahniah...=) gambar ain konvo bulan 11 ari tu tak sampai-sampai lagi. xkan slh alamat kot.sedey..

Kathy R'bain said...

comel nyer sis..

Mime MF said...

yeayy boleh letak dlm frame gntung kt dinding..hehe pic konvo sy pun still tersimpan dlm envelope lg..:P

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah nina.. comel gambar.. :D

Sobri Yaacob said...

tajniah nina..tersengeh tu la cantik..ai comel apa gambar hang :P

Aisy Nasiha said...

Mestilah comel.. gambar dengan muka gembira nampaknya tu. Menjadi kenangan smapai ke tua...

Azlan Strider said...

wahhh...kacak jer gambar pegang bunga tu...hehehe

Regards,
-Strider-

Knor said...

tahniah...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. taniah ye. dah konvo. bestnyaaa :)

Fiza Rahman said...

Kena frame tu ☺

Wirda Amir said...

Comel pe....tahniah nina...

hainom OKje said...

Apa yg tak comenya..... come lah tu....okje pun tak de gambau cam tu....Tahniah ....

Yun Sing said...

Smart giler .__.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com