15 January 2014

Wordless Wednesday #7 : Pekerja Tetap



Assalammualaikum.


Lama tak update entri WW nie.. Rabu minggu depan genap la 3 bulan bekerja di Mattel Inc dan tak sangka pula 4 Jan 2014 aku dah sign borang sebagai pekerja tetap. Macam confirm je? Macam kerja tetap je? Macam nak kena lempang je? Haha.. Oke dah stop melalut!



Kalau pi kerja memey wajib bawa 3 benda nie. Sepatutnya aku malas nak pakai safety shoes dengan ear plug tapi disebabkan Raj dan Mel, pakai juga laa.
Sayangi lah kaki dan telinga anda :)








Percaya tak aku pi kerja naik kereta ni? :P
Haha


*Autopublish

29 comments:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

yang penting keselamatan diutamakan..

Asha Lya said...

salam perkenalan..alhamdulillah dah dapat keja tetap kan

Mysara Ab Rahman said...

wah tahniah! keje rajin2

reenapple said...

Tahniah sebab da dapat kerja tetap. Aku lak baru nak cari kerja. Huuu

Ujie said...

ni bkn sykt buat mainan tu ke? best la nina..

Akeyla Azmi said...

Ahahahaha kak nina ni lawok sungguh :p
hahahah. wah wah wah macam best je? :P hihik

Vee Sandi said...

cantik kasut ...

munna said...

Mesti berat kan kasut tu

Kathy R'bain said...

tak terasa pulak dah 3 bulan sis keje..

Fiza Rahman said...

Cantik safety shoes tu ☺

Azlan Strider said...

fuyooo..kalau pegi keje naik kete tu sy pun nak apply kat Mattel laa camnie..hehhee

Regards,
-Strider-

BM said...

Tahniah...kini sudah menjadi pekerja tetap! Utamakan kesihatan dan keselamatan

Purnomo Jr said...

Wah congratulation ya mizz..udah menjadi karyawan tetap... :)
Kapan nih acara makan makannya...hehe :)

Dhia Dirham said...

memang best la naik keta tuh

Blogs Of Hariyanto said...

aku sich percaya saja...kalau mobil hijau mungil itu bisa dipakai kerja.....ha ha ha , keep happy blogging always..salam dari Makassar :-)

Pha Is said...

macho giler kasut tu.. hahaha

Wirda Amir said...

Salam nina...kerja apa tu nina ye?akak terlepas entri nina yg lalu kot...mcm menarik je kena pakai safety boot tu...hahaha....

P/s longcham akak kaler hijau n coklat,rasa mcm nak lagi je,adik akak ada 9 kaler longcham..geram tgk...hehe

izan mama mia said...

tahniah,..dah confirm...

asha hana said...

selamat bekerja ea. hahaa

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Wah tahniah dh confirm.. keja rajin2 tau..=D

ain syafieqa said...

good luck nina..=)

Raudzah Z said...

salam Jumaat nina..tahniah dah jadi pekerja tetap!!!

Aisy Nasiha said...

Tahniah. Dah jadi pekerja tetap.. lawa tu kete nina gi keje.. hha..tak cayalah..

Mime MF said...

pakai jgn tak pakai..utk safety gak..hehe

Annyss Aleeya said...

wah. tahniah nina. bestnye dah keje. :)

hainom OKje said...

Tahniah Nina sebab dah confirmed....gaji jgn lupa bagi mak ayah yeh....bagi berkat!

Khai♥Rin : anies said...

TAHNIAH3! bla nk open table ni nina? ;-)

Hafiza AizZawa said...

tahniah2... kasut smart giler..

Yun Sing said...

Ear plug tu smart giler :D xD

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com