22 January 2014

Wordless Wednesday #8 : Blog Lelaki Dan Perempuan


Assalammualaikum.


Rabu tanpa kata dan entri pun dibuat Autopublish jelah ye. Selalunya kalau bab nak BW mesti semua amek kisah amek berat kan. Blog loading berminit2 pun dah say Hi Hi Bye Bye.


Jadi blog gegirls atau boboys yang slow? Hihi
*Jangan marah nanti cepat tua. lalala



18 comments:

reenapple said...

Hang tanya aku, aku pun tak tahu nak jawab cemana. Kakakkaa

Akeyla Azmi said...

nasibaik blog qila blog lelaki xD hahahaha

Mime MF said...

haha ok fine...blog sy lmbt tak? kehkeh..

Puan Gojes said...

visiting nina. PG singgah melawat. asal erk nuffy tak dapat nak klik T_T geramnya!

Anonymous said...

Haha!

BM said...

Bagi saya...Lebih kurang jer, blog lelaki dan perempuan...ada yg laju ada yg slow. :)

Raudzah Z said...

ha..ha..so true nina...

adrianna syaz said...

Ha..btl la ni x cntik pun xpe..jnji cpt loding.hehe

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Hehehe... sebab tue la akak kalau bw suka bukak byk2 window tab..eh blog akak berat tak??? hehehe

Scha Nazri said...

haha. selalu terjadi.

Myra Jay said...

Kalau intenet laju syok BW, klau slow alahai... :)

Hafiza AizZawa said...

hehe.. dlm maksudnye kan...

MaMa Rey said...

Hehe...kna sbr la kalo loading tu slow ckit..

munna said...

Selalunya yg gegirl meriah gitu blog dia org....

Nur Madihah said...

haha, memang betul pun

Shoppers Paradise said...


Jom Follow Blog Saya! Ada macam-macam..hihihi
http://theshoppers-paradise.blogspot.com/

Khai♥Rin : anies said...

betul tu...rs mcm ada batu je dlm blog tu

Yun Sing said...

Hmmm.. no comment xD

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com