28 February 2014

131 Hari Mencari Rezeki

Assalammualaikum.


Menjadi entri terakhir di bulan Februari yang banyak kenangan masam manis buat aku. Ada juga kenangan dapat di abadikan dalam blog picisan ni. Harini juga cukup 131 hari = 4 bulan 1 minggu mencari rezeki yang halal. Dengan duit gaji tu dapat la simpan untuk sambung study, bayar loan MARA dan bagi sikit untuk ayah sebab menjadi drebar hantar dan pick up dari ofis. Baikkan budak ni c(:



Entah bila nak pos. Siap kena timbang kereta -____-"



Ohh.. Say Hi to March. Banyak kerja la bulan baru ni. Nak jawab exam, nak pindah ofis, nak buat kek, nak pos hadiah, nak itu nak ini. Semoga diberi kesabaran lagi. Rasa tak selamat bila department Ransburg terbakar T____T . Sampai sekarang masih ada lagi bau bahan kimia. Itu la risiko yang kena hadapi bila kerja sektor industri. 

25 comments:

reenapple said...

Good Luck Nina, jangan stress3.

Aisy Nasiha said...

Wah.. ramai kw customer beli kereta tu? Tahniah nina. Semoga march dan bulan seterusnya lwbih membahagiakan nina..

Nick Nashram said...

wah, ne pengumpul kereta hotwheels..hehe.saya pun kumpul jugak.

Sis Vee said...

rajin - rajinkanlah menimbang yer . lbh baik ada aktiviti drp dok termenung jer nina .

Akeyla Azmi said...

kenapa boleh terbakar :O
Hehe take care tauu kak nina!!!!!!!! <333
hihihi
semangat betul dia tang hotwheels ni hehehehhe

N-fiq :D said...

Hye! Jemput join Giveaway ini!
Terdapat banyak hadiah yang menarik untuk dimenangi!
http://superpapaya.blogspot.com/2014/02/the-superpapaya-giveaway.html

Dhia Dirham said...

da hujung februari rupanya.. selamat hujung minggu c:

shasha yacob said...

alalalalaa, comel juga kereta tuh hihi

RDZ Z said...

gadget..Gadget & gadget..I love gadget...salam sabtu nina!!

ain syafieqa said...

Belajar dlm makmal kimia pun rasa x selamat juga.hehe

Tihara said...

banyak nyer kete dia :)

t.a.t.a said...

Selamat datang March. 2 orang kakak aku yang nama depa mula dengan huruf R lahir bulan March. Selamat hari jadi pada depa.

Wahyu Eka Prasetiyarini said...

wah sangat panjang sekali ya kak waktu nya untuk mencari rezeki, semoga dilancarkan rezekinya oleh yang diatas :)

Pha Is said...

x pe.. keje kat kilang buat kereta mainan.. best.. boleh main kreta hot wheels setiap hari.. hehehe

shasha yacob said...

singgah tengahhari noh Hehehe :))

Gee Lion said...

InshaaAllah dipermudahkan urusan.. Aaminn.. Rezeki yg halal kan dipermudahkan Allah.. (:

Maria Firdz said...

Moha dipermudhkan urusan...

Purnomo Jr said...

Selalu jaga
Dan utamakan keselamatan kerja :)

Fiza Rahman said...

Banyak gak keja tu. Smoga dipermudahkan olehNYA.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

wah.. banyak hot wheel yang nak dipos tu nina..

NUR IZZUAN SHAHIDAN said...

wei aku nk yang bentuk myvi tu leh x ?

Azlan Strider said...

comel2 kereta tu..hehehe..kerja nie ada masa busy ada masa relax..sabar jer laa..hehehe

Regards,
-Strider-

Ai Syah said...

apa ni? jualan kereta ke cemne?
comel je..teringat zaman kecik2 main kereta cegini..hehe

tp y dlm gmbr tu..smart! nak satu..ehe..=)

Khai♥Rin : anies said...

nk pindah opis ke mana tu?


p/s insya allah, akan berada di penang mggu dpn...

Yun Sing said...

Comel la kete tu xD

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com