21 Feb 2014

Akim Ahmad Ke Annual Dinner!

Assalammualaikum.


Yeahh.. esok cuti, excited sebab selalu kerja 6 hari seminggu je kan. Esok semua ofismate aku attend Annual Dinner Mattel di Penang International Sport Arena (PISA). Tahun ni artis jemputannya ialah hero drama 'Kampung Girl' dan Mila Jirin. Tak dapat aku nak tengok adik menyanyi atas stage. Sob.. sob. 



Akim Ahmad Dan Mila sebagai artis undangan Dinner Mattel 2014



Fuhh.. aku? stay kat rumah sambil layan blog lagi bagus dari tengok adegan operator2 asing menari atas pentas. Lagi pun mak sedara aku tak pergi. Mesti orang cakap aku demand nak pi dinner kat hotel, yelah masa study asyik dinner kat hotel 5 star je. Happy Weekends ! ;)

17 comments:

  1. Hehe...demand yeh? Tulah kan sapa suruh masa study pun dah dinner kat hotel hehe...
    Alah setakat Akim ngan Mila tak tengok pun tak pe kot....

    ReplyDelete
  2. biar pi la. berbloging lagi best kot. hihi

    ReplyDelete
  3. betul tu..layan blog lagi best.hehe

    ReplyDelete
  4. wah demand ar..ni mesti slalu p hotel 5 star kan..slmat hujung minggu nina..
    mnabung sini

    ReplyDelete
  5. Singgah hari Sabtu Nina..happy weekend ya!!!

    ReplyDelete
  6. Dulu beria nak tengok Kampung Girl sebab suka heroin nya. Tapi bila tengok watak lelaki tu dia, hmm tak jadi tengok. Terus block dari kepala otak pasal tu.

    ReplyDelete
  7. eloklah duduk rumah layan blog n bw blog akak sekali, hihihi :)

    ReplyDelete
  8. hehehee ... dok umah jer la . Happy weekend .

    ReplyDelete
  9. wah..akim dan mila..gandingan dlm cite kau dan aku..=)

    ReplyDelete
  10. err kalau sy takdak geng giler2 pergi dinner sekali mmg sy tak pergi la..duduk rumah lg bagus..layan~~ hehe

    ReplyDelete
  11. nape tak pegi.. tak pela.. layan blog lagi best kan... hehe

    ReplyDelete
  12. o macam tu ker?sis tak join menari ker?

    ReplyDelete
  13. wahh..bestnya annual dinner ade artis2 terkenal..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. betul tu nina, blogging lagi best..

    ReplyDelete
  15. Haha.. kan selalu fikir, lebih baik stay kat rumah layan blog.. last2 pergi juga -_-

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com