21 February 2014

Akim Ahmad Ke Annual Dinner!

Assalammualaikum.


Yeahh.. esok cuti, excited sebab selalu kerja 6 hari seminggu je kan. Esok semua ofismate aku attend Annual Dinner Mattel di Penang International Sport Arena (PISA). Tahun ni artis jemputannya ialah hero drama 'Kampung Girl' dan Mila Jirin. Tak dapat aku nak tengok adik menyanyi atas stage. Sob.. sob. 



Akim Ahmad Dan Mila sebagai artis undangan Dinner Mattel 2014



Fuhh.. aku? stay kat rumah sambil layan blog lagi bagus dari tengok adegan operator2 asing menari atas pentas. Lagi pun mak sedara aku tak pergi. Mesti orang cakap aku demand nak pi dinner kat hotel, yelah masa study asyik dinner kat hotel 5 star je. Happy Weekends ! ;)

17 comments:

hainom OKje said...

Hehe...demand yeh? Tulah kan sapa suruh masa study pun dah dinner kat hotel hehe...
Alah setakat Akim ngan Mila tak tengok pun tak pe kot....

shasha yacob said...

biar pi la. berbloging lagi best kot. hihi

ain syafieqa said...

betul tu..layan blog lagi best.hehe

Sobri Yaacob said...

wah demand ar..ni mesti slalu p hotel 5 star kan..slmat hujung minggu nina..
mnabung sini

RDZ Z said...

Singgah hari Sabtu Nina..happy weekend ya!!!

t.a.t.a said...

Dulu beria nak tengok Kampung Girl sebab suka heroin nya. Tapi bila tengok watak lelaki tu dia, hmm tak jadi tengok. Terus block dari kepala otak pasal tu.

Tihara said...

eloklah duduk rumah layan blog n bw blog akak sekali, hihihi :)

Sis Vee said...

hehehee ... dok umah jer la . Happy weekend .

Ai Syah said...

wah..akim dan mila..gandingan dlm cite kau dan aku..=)

Mime MF said...

err kalau sy takdak geng giler2 pergi dinner sekali mmg sy tak pergi la..duduk rumah lg bagus..layan~~ hehe

Hafiza AizZawa said...

nape tak pegi.. tak pela.. layan blog lagi best kan... hehe

Kathy R'bain said...

o macam tu ker?sis tak join menari ker?

Azlan Strider said...

wahh..bestnya annual dinner ade artis2 terkenal..hehehe

Regards,
-Strider-

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Rugi la tgk join.. hehehe

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

betul tu nina, blogging lagi best..

Khai♥Rin : anies said...

byg2 sapa kt blkg tu... ;-)

Yun Sing said...

Haha.. kan selalu fikir, lebih baik stay kat rumah layan blog.. last2 pergi juga -_-

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com