23 Feb 2014

Aiskrim La Cremeria


Assalammualaikum.


Petang ahad macam ni memang best layan movie bersama aiskrim La Cremeria berperisa vanilla ditambah sos coklat, gajus dan coklat chips. Nyumm... Mencari aiskrim goreng Nestle di merata supermarket hatiku hampa. Sedihkan? 



Layan dulu aiskrim La Cremeria


Layan ni pun best juga sambil tengok movie I Am Number 4 untuk kali yang ke 3. Siapa tengok movie ni jumaat lepas di tv3 mesti tau kan..kan. Ini semua gara2 heronya yang hensem. Ngeh.. ngeh. Malam nanti sambung BW ;)

33 comments:

  1. Salam hujung minggu dari Bunda..

    ReplyDelete
  2. Terliur..lama dah tak makan aiskrim.takut batuk.hehe

    ReplyDelete
  3. Sukaa gila aiskrim nii! yummeh!

    ReplyDelete
  4. tayang - tayang ais krim yer ...

    ReplyDelete
  5. tayang - tayang ais krim yer ...

    ReplyDelete
  6. lezat kali rasanya bisa makan es krim, tapi sayang gigiku lagi sakit :-(

    ReplyDelete
  7. sedapnya aiskrim ni,
    esok kena beli ni tak boleh jadik :)

    ReplyDelete
  8. ihihihhi bestnyaaaa i am number 4 mmg best kan? simple je cerita dia <3
    heee~~~ alex pettifier eh hihi

    ReplyDelete
  9. sedapnya aiskrim..rindu pulak nak makan ais krim ni dgn family.=)

    ReplyDelete
  10. Malam tadi tengok Constantine. Aku pun cakap jugak, berapa kali pun cerita ni ditayangkan aku tetap tak jemu. Elok je aku cakap macam tu, abg ipar aku naik, pandang tv terus cakap, berapa kali nak tayang cerita ni?


    hah hah hah hampeh betul abg ipar aku tu.

    ReplyDelete
  11. aduhai ... feveret kak munna ni...

    ReplyDelete
  12. Yea..bestnya..teringat kita mencuba resepi ice cream goreng yang dia orang bagi hari tu..tapi belum buat lagi..even senang jae..nway salam Isnin nina...

    ReplyDelete
  13. Film nya bagus ya
    Sampe udah 3 kali nontonnya :)

    ReplyDelete
  14. Sedapnya tengok I am Number 4 sambil aiskrim. Tentu tak sedar bila masa aiskrim dah habis kan..

    ReplyDelete
  15. eskrim goreng baru keluar iklan kat tv.. mmg tak jupe lagi.. sedap la eskrim tu..

    ReplyDelete
  16. Singgoh malam. teringin pula tekak nak makan icecream haiii

    ReplyDelete
  17. sedapnya aiskrim.. nak sikit :D

    ReplyDelete
  18. terpesona pula tgk aiskrim tuu haha

    ReplyDelete
  19. Ni yg rasa nak makan eskem. Tgk sket jer sbb dah tertido.

    ReplyDelete
  20. Amboi! panas2 macam ni dihidangkan pulak dengan aiskrim ni...memang kene sangatlah...

    ReplyDelete
  21. im no 4,,dah tgok kat wayang dlu..tapi ada tayang kat tv 3 kan :P

    ReplyDelete
  22. tak tengok lagi movie tu...sambil tgk tv sambil makan aiskrim,,memang nikmat.

    ReplyDelete
  23. ceh, tengok cerita sebab nk tengok hero je..? hmm.. hehehe..

    ReplyDelete
  24. Nikmat betul. Naim boleh geng dengan Nina ni. Mmg bagilah Naim kalau aia krim, mmg dapat dia habiskan semuanya cepat

    ReplyDelete
  25. hehehe..anak akak layan movie tu..akak sibuk edit blog..hehehe..

    ReplyDelete
  26. damnn...tetiba craving for ice cream plak pepetang nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  27. Akak pn teringin nk try ais cream goreng tue..tp tak sempat nk singgah beli lagi.. tgk nina share nie terus rasa membuak2 nk p beli..=D

    ReplyDelete
  28. sedapnya aiskrim tu nina.. nak sikit.. :D

    ReplyDelete
  29. Bestnya.. lama tak tengok tv waktu malam gitu.. :')

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com