23 February 2014

Aiskrim La Cremeria


Assalammualaikum.


Petang ahad macam ni memang best layan movie bersama aiskrim La Cremeria berperisa vanilla ditambah sos coklat, gajus dan coklat chips. Nyumm... Mencari aiskrim goreng Nestle di merata supermarket hatiku hampa. Sedihkan? 



Layan dulu aiskrim La Cremeria


Layan ni pun best juga sambil tengok movie I Am Number 4 untuk kali yang ke 3. Siapa tengok movie ni jumaat lepas di tv3 mesti tau kan..kan. Ini semua gara2 heronya yang hensem. Ngeh.. ngeh. Malam nanti sambung BW ;)

33 comments:

LYAfrina said...

sedapnyerrr aiskrim ni

BUNDA said...

Salam hujung minggu dari Bunda..

ain syafieqa said...

Terliur..lama dah tak makan aiskrim.takut batuk.hehe

Scha Nazri said...

Sukaa gila aiskrim nii! yummeh!

Sis Vee said...

tayang - tayang ais krim yer ...

Sis Vee said...

tayang - tayang ais krim yer ...

ari.srg said...

lezat kali rasanya bisa makan es krim, tapi sayang gigiku lagi sakit :-(

Tihara said...

sedapnya aiskrim ni,
esok kena beli ni tak boleh jadik :)

Akeyla Azmi said...

ihihihhi bestnyaaaa i am number 4 mmg best kan? simple je cerita dia <3
heee~~~ alex pettifier eh hihi

Ai Syah said...

sedapnya aiskrim..rindu pulak nak makan ais krim ni dgn family.=)

t.a.t.a said...

Malam tadi tengok Constantine. Aku pun cakap jugak, berapa kali pun cerita ni ditayangkan aku tetap tak jemu. Elok je aku cakap macam tu, abg ipar aku naik, pandang tv terus cakap, berapa kali nak tayang cerita ni?


hah hah hah hampeh betul abg ipar aku tu.

munna said...

aduhai ... feveret kak munna ni...

Kancil 8349 said...

kaki movie juga...bestnya

RDZ Z said...

Yea..bestnya..teringat kita mencuba resepi ice cream goreng yang dia orang bagi hari tu..tapi belum buat lagi..even senang jae..nway salam Isnin nina...

Purnomo Jr said...

Film nya bagus ya
Sampe udah 3 kali nontonnya :)

Sarah Adriala said...

Sedapnya tengok I am Number 4 sambil aiskrim. Tentu tak sedar bila masa aiskrim dah habis kan..

Hafiza AizZawa said...

eskrim goreng baru keluar iklan kat tv.. mmg tak jupe lagi.. sedap la eskrim tu..

shasha yacob said...

Singgoh malam. teringin pula tekak nak makan icecream haiii

Nurul Farahizzati said...

sedapnya aiskrim.. nak sikit :D

izan mama mia said...

terpesona pula tgk aiskrim tuu haha

Fiza Rahman said...

Ni yg rasa nak makan eskem. Tgk sket jer sbb dah tertido.

BUNDA said...

Amboi! panas2 macam ni dihidangkan pulak dengan aiskrim ni...memang kene sangatlah...

Sobri Yaacob said...

im no 4,,dah tgok kat wayang dlu..tapi ada tayang kat tv 3 kan :P

Ema Johari said...

tak tengok lagi movie tu...sambil tgk tv sambil makan aiskrim,,memang nikmat.

Pha Is said...

ceh, tengok cerita sebab nk tengok hero je..? hmm.. hehehe..

reenapple said...

Sedapnya aiskrim itu

Aisy Nasiha said...

Nikmat betul. Naim boleh geng dengan Nina ni. Mmg bagilah Naim kalau aia krim, mmg dapat dia habiskan semuanya cepat

Kathy R'bain said...

hehehe..anak akak layan movie tu..akak sibuk edit blog..hehehe..

Azlan Strider said...

damnn...tetiba craving for ice cream plak pepetang nie..hehehe

Regards,
-Strider-

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Akak pn teringin nk try ais cream goreng tue..tp tak sempat nk singgah beli lagi.. tgk nina share nie terus rasa membuak2 nk p beli..=D

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

sedapnya aiskrim tu nina.. nak sikit.. :D

Khai♥Rin : anies said...

mkn sorang je ke???

Yun Sing said...

Bestnya.. lama tak tengok tv waktu malam gitu.. :')

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com