14 February 2014

Happy Bornday 3 Sekawan ♥,♥

Assalammualaikum.


Holla.. I'm back! Sejak masuk kerja, dalam tahun ni saja rasanya asyik makan kek. Makan, makan dan makan, Alhamdulillah murah rezeki. Hihi.. Lepas ni tunggu turn birthday ofismates yang lain2 pulak. Fuhh.. Harini kami meraikan birthday 3 orang dan setiap sorang dah masuk 40an, 30an dan 20an. Semua an..an kan? Haha.. 3 generasi tu.  


Tahun lepas celebrate birthday Kak Ayu, harini pula birthday kazen dia, Lin dan 2 orang lect dari UiTM P.Pinang yang buat projek kejuruteraan mekanikal di company. Bulan lepas pun dah makan kek 30'an Kak Phai. Memang best kalau dapat makan ramai2 walaupun ada yang tak dapat join. Meh layan gambar gugirls yang tak senonoh. Nasib baik semua kaum adam pi solat Jumaat. 



Lauk simple je tapi sedap hingga licin pingan


Cheese Cake ! sedap oke


Kami comelkan bila buat peace. Hahaa




Ini la gambar paling sopan.. Heee



Kami still 20'an tau.



Kak Maria & Kak Salina.. Student UiTM Penang mesti kenal lecturer ni?


Model sinki pun boleh la. Takda koleksi gambar macam ni lagi.



Happy Birthday to Azlin, K. Maria & K. Salina



28 comments:

Sis Vee said...

happy jer semua dpt mkn free . cheese kek tu tak blh menahan !

Kathy R'bain said...

cheese cake..sedap giler..layan kek ni..

Akeyla Azmi said...

comel lah kak nina senyum.
Excited je hihihi <3333
amboi besor nyaa cheese cake aaaaaaaaaaaaaaa

Dhia Dirham said...

hepi bestday pada semua (:

Ai Syah said...

bestnye..sambut ramai2..hehe..

btw , tgok cheese kek tu..terigt sorg kwn ni..dia minat sgt cheese kek..mcm tu la rupe kek dia ari tu..hehe..^_^

RDZ Z said...

wah ninan..bestnya cheese cake...my favorite tu!!!

Muhammad Taufiq said...


Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum nina. wahh bestnya celebrate! cheese cake tu buat sheila melting oii... heheeee ~~~

t.a.t.a said...

memang sempoi giler lauknya. jenis lauk yang masak sendiri di rumah.

Tihara said...

woww bestnya kek dia
happy birthday to herr :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

wah.. sedapnya cheese cake.. :D

Purnomo Jr said...

Turut ngucapin selamat ultah ya buat mereka..
Semoga sukses dan sehat selalu :)

Saraa said...

Selamat Harijadi
Semoga Panjang Umur dan Murah Rezeki

ain syafieqa said...

wah..jimat duit poket kalau hari2 mcm ni.hehe

ari.srg said...

Selamat ulang tahun ya, semoga apa yang dicitakan dan diperjuangkan lekas tercapai, dimudahkan rezeki dan pengiringnya

shasha yacob said...

wah, happy birthday semua. hihi. yanng cheese kek tu takboleh tahan. hehe nyum

Nick Nashram said...

kan best kalo orang dalam office yg kite keje tu birthday ade tiap2 bulan..makan free :)

Ema Johari said...

happy belated birhday utk kawan nina...happy semuanya

Azlan Strider said...

wahhh..perempuan kalau dapat posing kat sinki pun boleh yer..hehehe..nie kat cafe office ker??

Regards,
-Strider-

Sobri Yaacob said...

ambol seronoknya nina..
entah suka plak tgok header blog ni..cantik..lari topik sat...no..

izan mama mia said...

wah gojesnye kek

Wahyu Eka Prasetiyarini said...

wah asyik banget kak bisa merayakan hari ulang tahun bersama teman-teman :)

Aisy Nasiha said...

Wah..bestnya kalau hari jadi disambut ramai2 dengan kawan.. meriah ya.. dalam rumah kami akak dan nazif lahir lebih kurang je tarikhnya. Harapnya beberapa lagi bolehla sambut hari jadi dengan meriah

Fiza Rahman said...

Selamat hari lahir buat mereka.

Kathy R'bain said...

hepi birthday buat kawan² sis..

Pha Is said...

hepy besday buat diorang...

MyLife Ria said...

seronok tengok pic reramai...meriahlah korang... :)

Yun Sing said...

Habislah diet :p

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com