29 March 2014

Dinner @ De Pauh Garden, Permatang Pauh


Assalammualaikum.


Apa aku nak tulis ni?? Asyik makan je kan. Dinner sambil ditemani hujan yang turun di malam hari. Wahh rasa lama sangat tak melepak makan dengan Puan Tinie. Baru malam ni dapat lepak lepas dia jadi bini orang. Kami teringin nak makan di De Pauh Garden, Permatang Pauh. Restoran ni tersangat la fames dan sentiasa penuh dengan orang sampai tempat duduk pun takda. Customer banyak juga datang dari luar Penang.


Mr. Google


Kalau nak makan burger bersaiz besar boleh la ke sana. Aku order Burger Komtar + air Sirap Cincau saiz besar kau. Kalau perut space kecik better kongsi. Sharing is Caring rite. Kang tak habis makan. Ada macam2 menu dan menu burger la paling popular sebab ada manyak jenis. Ngeh.. ngeh. 
Harga jangan risau, berpatutan dan makanan juga sedap. Bila tengok restoran ni rasa tumpang gembira tengok orang Melayu berjaya dalam business =) 




Burger Komtar (3 tingkat) = RM 15

Sirap Bandung Cincau = RM 3.50

Komtar dah roboh daaa...


 Tunggu beger pun nak SELFIE !


Boleh tengok menu makanan di sini ---->  De Pauh Garden




Restoran berdekatan dengan UiTM & Politeknik Seberang Perai


Lot PT 1618 MK6, Jalan Permatang Pauh
13500 Permatang Pauh
Seberang Perai, Pulau Pinang

Tel : +604-399 1618
Fax : +06-399 1518


4 comments:

Nurul Farahizzati Zakaria said...

perghhhh!!! jadi lapar balik tgk burger tu.. tekan ford sini :)

MaMa Rey said...

besarnya buger..wah mmg puas hati lsh mkn buger ni kn nina...kenyang perut d dbuatnya^-^

are_lin@yu said...

alahai lapar trus tgk pic ni..hehe

Yun Sing said...

OMG laparnya tengok :3 Cari makanan !! :D Burger komtar xD Lawak nama tu.. roboh :3

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com