23 March 2014

Happy Birthday Budak Kuat Nangis

Assalammualaikum.


Senang nak ingat dalam bulan March tiap2 tahun ada 3 orang sambut hari lahir jadi takda la kes tak ingat birthday kecuali buat2 lupa. Eh, aku tak nyanyok lagi so mesti ingat punya lah. Dia bukan budak dah tapi dah boleh jadi bapak budak. Dulu kecik2 dia seorang budak kuat nangis dari Tasek Gelugor-Ipoh. Tempoh 5 tahun kenal dan tak pernah loss contact tu buat aku rasa senang. Tak tau nak describe diri dia macam mana tapi kalau aku tiba2 deactived fb, lama tak text dah boleh faham sebab apa. 




Orang kata kalau ada jodoh tak kemana kan? Setakat ni biar kami masing2 mencari ilmu dan karier dulu. Umur pun sebaya jadi tak kisah sangat. Kalau rindu masa kolej mesti tanya dia. Dia jelah yang tau kelakuan aku macam mana time study. Bukan senang lelaki luahkan perasaan. Speechless patik ! Ngeh.. ngeh


HAPPY BIRTHDAY buat

Mak Sofia Yusof & Mak Ngah Zaiton Yusof 17 Mac
Muhammad Farid Abd Halim 23 Mac


Cilok fb.. Rajin benor masuk tournament bowling. Rindu nak main T____T

8 comments:

Wak Gelas said...

wak pon dh lama x men bowling.,uhUUu

Pha Is said...

hepy besday to them, n hepy besday to me.. *tetiba*..
:)

Ai Syah said...

hehe..happy birthday buat beliau ye..=)

Tihara said...

Happy birthday untuk semua :)

Aisy Nasiha said...

Happy birthday buat semua orang yang Nina maksudkan ya.. meriah kalau ada yang birthday lebih kurang sama kan. Akak dan Nazif beza 4 hari je. Dia besar nanti best la

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

happy birthday kepada semuanya.. :D

MaMa Rey said...

hepi belated bday...best ada kwn yg memahami....dia prcayakn nina tu..

Yun Sing said...

Huhuhu.. teringin nak maen bowling :)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com