7 March 2014

Kirt's Farewell :)

Assalammualaikum.


Selesai sudah majlis makan free beramai-ramai di cafe tengahari tadi. Farewell lunch for Kirt a.k.a KitKat yang sudah tamat LI dan dia akan pulang ke Kota Bharu. Terima kasih juga buat Akmar yang sudi belanja kami semua makan Domino's Pizza.


Ini la orangnya.. Gudbye Kharakirt !



Macam majlis2 birthday sebelum ni, kami semua makan lauk dan sayur yang sama. Betul cakap orang makan ramai2 ni seleranya lain macam sikit dan wajib buat hari Jumaat sebab kaum2 Adam takda. Sayangnya, aku dengan Hanim menjadi orang last yang datang sebab menunggu pizza di luar gate. Tapi, tetap dapat makan semua kecuali jagung. Seramai 21 orang meraikan farewell ni, tapi diorang semua dah sambung kerja jadi kami yang last suka bergambar dengan aksi tak sopan. Hahaa.. Jom layan gambar gedik. Harini je nak gedik pun >____<


Yani & Winda . Ruginya Mel tak mai


With my twin, Akmar memerangkap tukang sponser pizza dan kami di gelar 'Muka E-Store' sebab suka sangat pi beli Hot Wheels


Romantikkan Eng. VUF & Planner Barbell ni. Ekceli si Tayalan ni kuat merepak. Sapa kacau Hanim siap la. Hahaa..


We will missed you Kit 


 Hilang sudah sorang budak praktikal. Lepas ni tunggu budak2 LI yang baru especially GIRL ! Mesti riuh lagi. Budak2 Engineering di alu-alu untuk buat intern di Mattel Penang ! *Promo 


Kirt beri gelas ni untuk orang2 special dalam ofis je. Ada banyak kaler dan Raam yang tolong pilihkan untuk aku. Hehe *Sweetkan. Kak nina kau dah melting ni. Haha :)

11 comments:

Dhia Dirham said...

Bestnya dpt makan free hihihi

Ai Syah said...

ahah..seronoknye..suke tgok ukhwah mcm ni...hehe..=)

MasPrap said...

ha ha ha meriah kali lah acara makan-makannya, kalau dilihat di foto-foto itu nampak bahagia lah semua :-)

Blogs Of Hariyanto said...

memang mengasyikkan kalau bisa makan-makan ramai ramai bersama teman, apalagi kalau ada yang merayakan birthday-nya.....
keep happy blogging always...salam dari Makassar - Indonesia :-)

Akeyla Azmi said...

farewelll :D hehehehh

Azlan Strider said...

Semoga dia akan berjaya dalam bidang yang akan diceburi selepas ini...

Regards,
-Strider-

Khai♥Rin : anies said...

mesti si kirt tersenyum2 bla bc entry ni

hainom OKje said...

Alahai.... mesti Kirt akan dirindui..

shasha yacob said...

Heheh, best nyee. dapat makan free. nak juga hahaha

Fiza Rahman said...

Meriahnya.

Yun Sing said...

Macam best :)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com