13 March 2014

Link Blog Bertukar Lagi

Assalammualaikum.


Maaf la tuan tanah terpaksa tukar link blog lagi atas faktor keselamatan dan akta stalker. Terima kasih wahai si pemberita kerana melaporkan berita kalau tak sampai bila2 pun aku tak tau orang 'berdekatan' dapat tau dan baca kisah2 dalam blog. Pelikkan orang ofis boleh tau link blog aku? Hahaa!


Tak payah la nak cerita, itu namanya membuka AIB orang. Sama2 la kita melindungi aib orang dan In Shaa Allah, Allah akan menutup keaiban kita. Hampir2 tangan gatai nak tekan DELETE BLOG.   


Terpaksa la nina cari blog2 si jantung hati semula.. Sob. sob

6 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum nina, nape tukar link? selamat pagi, sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

Ai Syah said...

lari dr stalker..hehe..

yup..tuka link je ok da..klo delete sedih kot..ehe

Pha Is said...

yup.. x elok buka aib orang..
orang ofis tau link blog, tu tandanya dah makin popular la.. hehehe

Aisy Nasiha said...

Patah bila jadi macam ni. Nina kuatkan semangat ya. Moga insan yg tak berapa sihat tu cepat pulih dan tak mengganggu hidup Nina lagi..

shasha yacob said...

saya pun akan bertukar link blog lepas plkn nih heee. atas akta stalker juga heee

Yun Sing said...

Aww.. begini rupanya :) Sebab tu sekarang fobia nak publish komen, begitu ke?

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com