18 April 2014

Anonymous


Assalamualaikum..
Kalau dah nama ada blog, kalau dah jadi blogger, memang akan ada Anony. Sapa anony tu? Bukan Cik Nony tau. Mereka ni boleh di classificationkan sebagai takdo blog. Komen pun main terjah je takda nak tulis ayat sopan2. 


Aku ada banyak komen dari anonymous yang rajin singgah ke blog ni dan komen selain dari orang tu kot. Mungkin sekarang dia dah tak boleh stalker life aku sebab dah tukar link blog. Lain kali buat blog. Boleh jadi blogger terkenal. Bajet hensem macam Fezrol Khan. Herher.. Sekarang suka pula simpan komen2 anony. Sesiapa saja boleh jadi anony. Itu hak mereka dan yang peliknya anony yang suka komen kat blog dulu mesti tulis dalam bahasa JAWER!


Bagi tuan blog, mesti diorang boleh detect siapa yang komen kan dari segi ayat. Jeng.. jeng. I know it's you S!   


p/s: Sejak tukar link, dah takda anony komen bahasa jawa. Haha.
Aman hidupku! Yeaaabedabeduuu

9 comments:

Aisyah Az said...

hehe.. ada ke cik anony komen bahasa jawa? hehe.. ecah xpernah dpt lagi anony ni.. nampak sgt takda sape stalker.. nak lah watsapp sekli if u dun mind lah ^^

Pha Is said...

jarang saya dapat komen anon.. pernah sekali dua gitu je.. :)
singgah menabung sini..:)

Azlan Strider said...

saya pun pernah dapat a few..sometims boleh agak dari kawan2 but sometimes memang no idea..hehehe

Regards,
-Strider-

Yun Sing said...

Dulu pernah dapat komen anoy sekali dua.. Pastu takde dah.. *selamat :3

Aisy Nasiha said...

Akak mmg amik setting komen utk selain anon. Selamatla .. harap nina oub makin ok lepas tukar url ni.

MaMa Rey said...

adeh..ni yg tk best tggl komen dgn ayat2 tk sopan..

Fiza Rahman said...

Patutlah tukar link yerp. Pastu tak bagitau khenn. Akk ingat ko dah lama tak update dik.

Ai Syah said...

sy rasa sy x open komen for anonymous ni sbb malas nak layan . tp x igt .. open ke x eak?hehe

Eiqa Almond said...

jawa pun bolehh, ahhaa
sebab tu ke nina tukar link blog.??
padan laa, ade org silent reader nina kte nieee. Silent reader ke silent killer, kekkee

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com