1 April 2014

Blog Berubah Wajah (2014)


Assalammualaikum.

Lama dah aku tak melayan blog dan lepas tukar link makin susah nak dapat Blogwalking sebab blog kengkawan dah hilang. Bila dah kerja ni, penat pastu tak dapat la nak online selalu. Bila buka blog rasa lama dah tak berubah wajah.




So, aku decide nak tukar design blog. Tahun 2014 biarlah ceria sikit. Bila tengok blog Kak Aisy, nampak kemas sangat dan rasa nak cuba guna designer web dari Jia. First time guna khidmat Jia dan hasilnya memang ohsem dan memuaskan hati.



Harga sangat berpatutan dan service pun cepat ! Baru transfer duit, malamnya Jia mesej dah start edit ikut sketch yang aku bagi. Cepat kan..kan. 




Kali ni saja pakai theme warna purple pula. Asyik pakai pink je kan. At least semuanya nampak kemas. Thank you Jia. In Shaa Allah lepas ni boleh guna khidmat Jia lagi. Hehe.. Nak order atau anything boleh ke Jiakreatifelt.com :)


3 comments:

Kathy R'bain said...

cantik sangat...

Ai Syah said...

awl2 masuk . eh . rasa mcm dsgn baru ni . hehe .cantik2..=)

Yun Sing said...

Comel ba camni :)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com