1 April 2014

Blog Berubah Wajah (2014)


Assalammualaikum.

Lama dah aku tak melayan blog dan lepas tukar link makin susah nak dapat Blogwalking sebab blog kengkawan dah hilang. Bila dah kerja ni, penat pastu tak dapat la nak online selalu. Bila buka blog rasa lama dah tak berubah wajah.




So, aku decide nak tukar design blog. Tahun 2014 biarlah ceria sikit. Bila tengok blog Kak Aisy, nampak kemas sangat dan rasa nak cuba guna designer web dari Jia. First time guna khidmat Jia dan hasilnya memang ohsem dan memuaskan hati.



Harga sangat berpatutan dan service pun cepat ! Baru transfer duit, malamnya Jia mesej dah start edit ikut sketch yang aku bagi. Cepat kan..kan. 




Kali ni saja pakai theme warna purple pula. Asyik pakai pink je kan. At least semuanya nampak kemas. Thank you Jia. In Shaa Allah lepas ni boleh guna khidmat Jia lagi. Hehe.. Nak order atau anything boleh ke Jiakreatifelt.com :)


3 comments:

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com