24 April 2014

Hantu Makan



Salam Readers..

Jangan terkejut tengok pingan ni. Hahaa. Makan lunch tadi



Dalam masa 5 bulan ni, berat badan terlebih naik seperti biasa. Contohnya lebih kurang macam muffin yang sedang dibakar dalam oven. Hahaa.. Makan pun asyik penuh pinggan dan harini terpaksa habiskan nasi bila ofismate terlebih letak lauk. Itu la yang terjadi kalau time breakfast makan biskut oat je. Ngeh.. ngeh. Doakan nina kurus macam dulu *poyo


Motif entri ni cuma nak bagi tau korang tuan blog makin gemok. Nina yang dulu bukanlah yang sekarang. Aku sebenar tak sangka akan jadi begini. Makan pun baca doa tapi tapi kuat makan. Ramai orang tegur muka dah makin bulat. Ada juga orang yang alert dengan badan aku. Hurmm -_______-"

Gambar minggu lepas tapi budak Intern dari India tu baru bagi. 
Omgeee... muka aku ! 


15 comments:

  1. Wah sedapnya ..ada 3 ayam tu.

    ReplyDelete
  2. Sis...tak bagi tau pon URL dah tukar.

    ReplyDelete
  3. eippp comelnyaaaaaaaaa kak ninaaa heee~~~~

    ReplyDelete
  4. smoga nina kurus macam dulu.. amiin.. heheh
    menabung sini.. :)

    ReplyDelete
  5. Ok ba.. Taklah gemok sangat ^^ Saya pun jenis yang kuat makan.. hehehe~

    ReplyDelete
  6. Muka montel nampak comel dan awet muda Nina. Yg penting badan tak gemuk pun kakak tengok.

    Pipi comel oklah semua org suka:)

    ReplyDelete
  7. blurp..sodap..

    ReplyDelete
  8. tadi baru timbang ngan geng herbalife... lemak dah byk kat badan ni... huhu...

    ReplyDelete
  9. btw, nak no phone zizie ke? segan lak ada org mnx no phone... hehe..

    ReplyDelete
  10. makan je..asal happy . eh?hehe..=)

    ReplyDelete
  11. ada tengkuk ayam kt situ...hehehe..bab2 badan naik ni...standard ni nina.. :)

    ReplyDelete
  12. mkn sorang je ke? x nk ajk sekali?

    ReplyDelete
  13. nak doakan nina makin berisi laa, boleh gitu.?? :P :P :P
    hahahaa
    What happen to your face dear.?? :O pasai pa nampak kembangg. ehhee

    ReplyDelete
  14. Thanks to mmy father who told me regarding this website, this weblog
    iis in fact remarkable.

    ReplyDelete
  15. Hello mates, how is all, and what you want to say concerning this paragraph, in my view its truly remarkable in support of
    me.

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com