24 April 2014

Hantu Makan



Salam Readers..

Jangan terkejut tengok pingan ni. Hahaa. Makan lunch tadi



Dalam masa 5 bulan ni, berat badan terlebih naik seperti biasa. Contohnya lebih kurang macam muffin yang sedang dibakar dalam oven. Hahaa.. Makan pun asyik penuh pinggan dan harini terpaksa habiskan nasi bila ofismate terlebih letak lauk. Itu la yang terjadi kalau time breakfast makan biskut oat je. Ngeh.. ngeh. Doakan nina kurus macam dulu *poyo


Motif entri ni cuma nak bagi tau korang tuan blog makin gemok. Nina yang dulu bukanlah yang sekarang. Aku sebenar tak sangka akan jadi begini. Makan pun baca doa tapi tapi kuat makan. Ramai orang tegur muka dah makin bulat. Ada juga orang yang alert dengan badan aku. Hurmm -_______-"

Gambar minggu lepas tapi budak Intern dari India tu baru bagi. 
Omgeee... muka aku ! 


15 comments:

RDZ Z said...

Wah sedapnya ..ada 3 ayam tu.

Fiza Rahman said...

Sis...tak bagi tau pon URL dah tukar.

Aqilah Azmi said...

eippp comelnyaaaaaaaaa kak ninaaa heee~~~~

Pha Is said...

smoga nina kurus macam dulu.. amiin.. heheh
menabung sini.. :)

Yun Sing said...

Ok ba.. Taklah gemok sangat ^^ Saya pun jenis yang kuat makan.. hehehe~

Kakzakie said...

Muka montel nampak comel dan awet muda Nina. Yg penting badan tak gemuk pun kakak tengok.

Pipi comel oklah semua org suka:)

Kathy R'bain said...

blurp..sodap..

Nurul Farahizzati Zakaria said...

tadi baru timbang ngan geng herbalife... lemak dah byk kat badan ni... huhu...

Nurul Farahizzati Zakaria said...

btw, nak no phone zizie ke? segan lak ada org mnx no phone... hehe..

Ai Syah said...

makan je..asal happy . eh?hehe..=)

n O e s u h a i m i said...

ada tengkuk ayam kt situ...hehehe..bab2 badan naik ni...standard ni nina.. :)

Khai♥Rin : anies said...

mkn sorang je ke? x nk ajk sekali?

Eiqa Almond said...

nak doakan nina makin berisi laa, boleh gitu.?? :P :P :P
hahahaa
What happen to your face dear.?? :O pasai pa nampak kembangg. ehhee

Anonymous said...

Thanks to mmy father who told me regarding this website, this weblog
iis in fact remarkable.

Anonymous said...

Hello mates, how is all, and what you want to say concerning this paragraph, in my view its truly remarkable in support of
me.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com