6 April 2014

Shopping Sakan Di Aeon Seberang Prai City

Assalammualaikum.


Tinggal kenangan


Apa yang menggembirakan penduduk Seberang Prai ialah bila semua pakat serbu shopping di Aeon termasuk aku. Dari bulan lepas hingga bulan ni dah 3x aku pi sana. Sedih kot shopping mall tu akan ditutup dan berpindah ke Alma. Lagi lah jauh dari rumah. Tindakan keselamatan diambil pabila pengurusan mendapati banyak kesan retakan di luar dan dalam bangunan.


Semua kedai membuat promosi moving out sale clearance dari 18 March - 15 April 2014. Bestnya tengok semua orang serbu sana sini. Aku pun mengambil kesempatan berselfie dan bershopping sepuas2 dalam mall yang besar tu buat kali yang terakhir. Sementara tunggu "Captain America : The Winter Soldier" sempat la kami makan Big Apple Donut. Itu pun sebab tengok packaging donut mini yang comel. 






Bayangkan semua kedai buat SALE, rasa nak beli semua tapi kaki dah penat nak berjalan plus aku dah banyak memborong. Kang tak menang tangan nak bawa balik semua dan YES memang tangan penuh dengan barang. Paling geramm bila aku nak timbang berat badan tapi mesin tu telan duit. Arghhh 40 sen je pun T___T



Menci penimbang ! Muka bila duit kena telan


Ber-Selfie lagiiii


Baju dah banyak borong. Semuanya sale 50%




AEON Seberang Prai City Shopping Centre terletak di Jalan Perda Timur off Jalan Permatang Batu di Bandar Perda, Bukit Mertajam, Pulau Pinang.  Ia dibuka pada 22 Ogos 2008. Bangunan 6 Tingkat ini terbahagi kepada 3 tingkat untuk meletak kereta dan 3 tingkat lagi pusat perniagaan. 


3 comments:

Pha Is said...

x pernah shopping lagi kat sana.. walaupun x jauh mana dah dengan perda tu..

Ai Syah said...

ohh..yeke..sy xsempat gi lagi dia dah nk tutup . hee .

Act, xpenah pun bershopping sampai ke penang . hehe

Yun Sing said...

Hahaha.. muka masa mesin penimbang telan duit xD

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com