13 April 2014

Film Review The Hunger Games Bersama Oreo



Assalammualaikum..



Lama betol tak Blogwalking macam dulu2, rindu sangat tapi apa kan daya. Kerja di ofis makin menimbun dan sekuat mana aku cuba siapkan kerja tetap menimbun juga kan. Sampai bila2 pun kerja tak juga habis. Nasib badan ler. Bila ada masa lapang ni, dapat la rehatkan badan sambil layan movie bersama oreo. 


Rasa lama sangat aku tak buat kerja melayan movie sejak habis study. Entah bila aku nak terjah blog2 jantung hati pun tak tau la. Mesti ramai cakap aku dah sombong, pula tu dah tukar link lagi. 


In Shaa Allah, akan try juga terjah sesorang oke. Btw korang dah tengok ke movie 'The Hunger Games' dan 'The Hunger Games : Catching Fire' ni? Penghujung tahun ini sekuel ke 3 akan di tayangkan. Jeng.. jeng




Sekuel ke 3 akan ada District 13 ! Haaa



p/s: Esok confirm bangun lewat.. hari isnin mesti liat nak bangun. herher


14 comments:

Nehand Bjn said...

ass.
penasaran pengen lihat movie nya mbak,salam kenal yah mbak dari saya.

Kakzakie said...

Anak dara jgn bangun lewat nanti terbiasa hihi...

Cergas sayang!! kerja banyak tu:)

Wahyu Eka Prasetiyarini said...

Blog kakak ini http://lynathegojes.blogspot.com/ kok nggak bisa di akses ya? Apa blog nya dihapus ya kak?

Pha Is said...

hujung tahun ni..? cepat giler.. bukan baru je keluar no.2 ke.. hmm. macam cerita hobbit la ni..

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Best tak movie tu?

n O e s u h a i m i said...

dah jarang la tengok movie nina...btw...sedapnya oreo tu... :)

Azlan Strider said...

rasanya tak tengok kot citer ini sebab yang 1st and 2nd dulu pun tak sempat tengok..hehe..btw, bungkusan tu dah sampai cuma still kat post office..tak sempat nak pegi amik lagi..insyallah jumaat ini saya pi amik..hehehe :D

Regards,
-Strider-

Eiqa Almond said...

tapi nina tak lupa eiqaa punnn. heheee Tulaa kan rindu nak blogwalking macam dulu2x.

Ai Syah said...

..rindu oreo . kat sini ade cream-o je . hehe .

Aisy Nasiha said...

Itulah yg akak cakap tadi. Mmg ingat nina tgk bz

Yun Sing said...

Best ke cite ni? Ramai kata best :) Dah beli novelnya.. tinggal nak baca :3

Mizz Aiza said...

akak belum pernah menonton lagi.. mesti best..

Fiza Rahman said...

Tak tgk pon.

izzuan said...

wei hot wheels versi hunger game tu memang ada ek ?

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com