13 April 2014

Film Review The Hunger Games Bersama Oreo



Assalammualaikum..



Lama betol tak Blogwalking macam dulu2, rindu sangat tapi apa kan daya. Kerja di ofis makin menimbun dan sekuat mana aku cuba siapkan kerja tetap menimbun juga kan. Sampai bila2 pun kerja tak juga habis. Nasib badan ler. Bila ada masa lapang ni, dapat la rehatkan badan sambil layan movie bersama oreo. 


Rasa lama sangat aku tak buat kerja melayan movie sejak habis study. Entah bila aku nak terjah blog2 jantung hati pun tak tau la. Mesti ramai cakap aku dah sombong, pula tu dah tukar link lagi. 


In Shaa Allah, akan try juga terjah sesorang oke. Btw korang dah tengok ke movie 'The Hunger Games' dan 'The Hunger Games : Catching Fire' ni? Penghujung tahun ini sekuel ke 3 akan di tayangkan. Jeng.. jeng




Sekuel ke 3 akan ada District 13 ! Haaa



p/s: Esok confirm bangun lewat.. hari isnin mesti liat nak bangun. herher


14 comments:

  1. ass.
    penasaran pengen lihat movie nya mbak,salam kenal yah mbak dari saya.

    ReplyDelete
  2. Anak dara jgn bangun lewat nanti terbiasa hihi...

    Cergas sayang!! kerja banyak tu:)

    ReplyDelete
  3. Blog kakak ini http://lynathegojes.blogspot.com/ kok nggak bisa di akses ya? Apa blog nya dihapus ya kak?

    ReplyDelete
  4. hujung tahun ni..? cepat giler.. bukan baru je keluar no.2 ke.. hmm. macam cerita hobbit la ni..

    ReplyDelete
  5. dah jarang la tengok movie nina...btw...sedapnya oreo tu... :)

    ReplyDelete
  6. rasanya tak tengok kot citer ini sebab yang 1st and 2nd dulu pun tak sempat tengok..hehe..btw, bungkusan tu dah sampai cuma still kat post office..tak sempat nak pegi amik lagi..insyallah jumaat ini saya pi amik..hehehe :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. tapi nina tak lupa eiqaa punnn. heheee Tulaa kan rindu nak blogwalking macam dulu2x.

    ReplyDelete
  8. ..rindu oreo . kat sini ade cream-o je . hehe .

    ReplyDelete
  9. Itulah yg akak cakap tadi. Mmg ingat nina tgk bz

    ReplyDelete
  10. Best ke cite ni? Ramai kata best :) Dah beli novelnya.. tinggal nak baca :3

    ReplyDelete
  11. akak belum pernah menonton lagi.. mesti best..

    ReplyDelete
  12. wei hot wheels versi hunger game tu memang ada ek ?

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com